Satılan bilet sayısı "rekor"u gösteriyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Satılan bilet sayısı "rekor"u gösteriyor!
A
a

Eskişehirspor Denizlispor maçı için şu ana dek satılan bilet sayısı rekor sayıda taraftarı işaret ediyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor - Denizlispor maçı için Es Es taraftarları biletlere satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gösterirken, son gelen rakamlar, bu karşılaşmanın gerçekten tarihe geçebileceğini gösteriyor.
Maç biletleri büyük bir hızla tükenirken, dış illerden de karşılaşmayı izlemek isteyenlerin bugün özellikle YHT seferlerini doldurduğu konuşulmakta. Spor gazeteci ve yorumcularının da sosyal medya hesaplarından çekip paylaştığı "Eskişehir'e geliyoruz" temalı fotoğraflar bu durumu doğrular nitelikte.
Eskişehirspor taraftarı ise dün akşam itibarının satın aldığı bilet sayısı ise kombineler dahil tam 25 bin 315'e ulaştı.
Daha önce, 19 Mart 2017'de oynanan ve Eskişehirspor'un 4-0'lık farkla kazandığı Göztepe karşılaşmasında Yeni Atatürk Stadyumu'nda 25 bin taraftar sayısına ulaşılmıştı.

Köksal'dan işyeri sahiplerine çağrı
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal da, Twitter hesabından yaptığı çağrı ile Eskişehirli işyeri sahiplerine seslendi ve şu mesajı verdi:
"Bu hafta en yüksek taraftar sayısına ulaşacağız stad da,taraftar ve gruplar bir haftadır gece gündüz gerekeni yaptı .Şimdi sıra iş yeri sahiplerinde maç için lütfen yardımcı olalım. Başka Eskişehirspor yok!"

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi