Sarı kartlar tepki görmüştü! Mezenga ve Ofoedu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sarı kartlar tepki görmüştü! Mezenga ve Ofoedu...
A
a

Eskişehirspor'un Boluspor ile yaptığı maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Bruno Mezenga ve Chikeluba Ofoedu'nun erkenden tatile çıkıp çıkmayacakları merak konusuydu. İşte cevabı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da haftasonu oynanan ve 3-0 kaybedilen Boluspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen futbolcularımız Mezenga ve Ofoedu tatile erken gitmek için bilerek kart gördükleri yönünde büyük eleştiriler almıştı. Kulüp büyük sıkıntılar çekerken iki oyuncunun kart sınırındayken gördüğü basit sarı kartlarla cezalı duruma düşmesi taraftarın da büyük tepkisini çekmişti.

Bruno Mezenga'dan örnek davranış

Bolu maçında gördüğü sarı kart yüzünden cezalı duruma düşen Bruno Mezenga, dün takımla birlikte antrenmana çıktı. Haksız bir kart gördüğünü ve bu yüzden üzgün olduğunu belirten oyuncu taraftarlardan özür diledi. Deplasmanda oynanan Bolu maçına sarı kart sınırında çıkan oyuncular arasında yer alan Bruno Mezenga, cezalı duruma düşmesine rağmen takımla birlikte antrenmana çıktı. Bir hafta erken izne çıkan Ofoedu’nun aksine, şehirde kalan ve takım arkadaşlarını Adanaspor maçı hazırlıklarında yalnız bırakmayan oyuncu, Bolu maçında rakibiyle birlikte çıktığı hava topu pozisyonu sonrası, kendisine haksız bir sarı kart çıktığını söyledi. Cezalı olduğu içinde Adanaspor maçında forma giyemeyeceğinden dolayı üzgün olduğunu sözlerine ekleyen oyuncu, “Bilerek kart görmedim. Kimse yanlış anlamasın. Taraftarlarımızdan özür diliyorum” dedi. 

Ofoedu erkenden tatile gitti!

Bolu maçının son dakikasında gereksiz bir kart görerek 4 sarı kart cezalısı durumuna düşen Ofoedu, tatile çıktı. Eskişehirspor’da, Bolu maçına sarı kart sınırında çıkan ve bu maçta sarı kart görerek bir hafta erken tatile çıkacağı iddia edilen Ofoedu, tahminleri boşa çıkarmadı. Bolu maçının 90+2,dakikasında gördüğü sarı kart yüzünden 4 sarı kart cezalısı olan Ofoedu, Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçı öncesi şehirden ayrılarak tatile gitti. Dün tesislerde gerçekleşen antrenmana katılmayan oyuncuya, teknik kadro tarafından izin verildiği öğrenildi.

Eskişehirspor Boluspor maçından fotoğraflar

Eskişehirspor ve Boluspor'un formalarını gören şaşırdı!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi