Sarar'dan ilk açıklama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sarar'dan ilk açıklama...
A
a

Eskişehir'de Cemalettin Sarar ve eşinin 19 Mayıs gecesi yaşadığı korku dolu anlarla ilgili Sarar Grubu'ndan basın açıklaması geldi...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de Cemalettin Sarar ve eşinin 19 Mayıs gecesi yaşadığı korku dolu anlarla ilgili Sarar Grubu'ndan basın açıklaması geldi. Basın açıklamasında emniyet teşkilatı ve medya mensuplarına teşekkür de yer alıyor. 
İşte o açıklama:

19 Mayıs gecesi yönetim kurulu başkanımız Cemalettin Sarar ve Eşi Zehra Sarar Eskişehir’deki konutlarında önceden planlı olduğuna yönelik bulgular taşıyan bir saldırıya uğradılar. 

Saldırganların yakalanması konusunda emniyet güçlerimiz her türlü çabayı gösteriyor ve gelişmeleri de bizimle sürekli paylaşıyorlar. 

Bu süreçte başta sayın Valimiz Özdemir Çakacak ve Eskişehir İl emniyet müdürümüz Engin Dinç olmak üzere bütün Emniyet teşkilatına olay anından beri gösterdikleri ilgi ve üstün çaba için teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Bu hain saldırı sonrası medya mensuplarına, ailemize gösterdikleri ilgi ve anlayış için de teşekkür ederiz.

Medyaya yansıyan haberleri takiben, Dünyanın  ve Türkiye’nin her yerinden geçmiş olsun dileklerini paylaşan tüm siyasi liderlerimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, her mevkideki askerlerimize ve tüm dostlarımıza yanımızda olduklarını hissettirdikleri için en içten şükranlarımızı sunuyoruz.

SARAR GRUP


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi