Sarar: Aydınlık günler gelecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sarar: Aydınlık günler gelecek
A
a

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, 24 Haziran seçim sonuçları için “Bence iyi oldu. Aydınlık günler gelecek. Herkes yapacağı işi bilecek” diye konuştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım, telefonda görüştüğü Sarar’dan seçim sonuçları ve Odunpazarı’ndaki yatırımı hakkında bilgi aldı. Sarar, seçim sonuçlarını şu sözlerle değerlendirdi: “Hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik olsun. Bence iyi oldu. İşler bundan sonra açılacak. Önümüzü göreceğiz. Herkes yapacağı işi bilecek. Birimiz başka türlü öbürümüz başka türlü söylemesin. Hepimiz aynı türküyü söyleyelim. Hava aydınlanacak. Aydınlık günler gelecek. Komşularla iyi geçineceğiz. Hep birlikte devlet için, millet için iyi şeyler yapalım. El ele vereceğiz. Memleketi kalkındıracağız. Bunu temenni ediyoruz. Buna inanıyoruz. Yorulmayacağız, dinlenmeyi düşünmeyeceğiz. Ben şu an işimin başındayım. Herkes işine sahip çıksın. Memleket bizim. Çok çalışalım.”

Sarar, Odunpazarı’nda bir süre önce satın aldığı ‘Bahçeli Kahve’ için de “Bir aya kalmaz orayı açıyoruz. Orada Sarar ürünleri olacak. Sarev ürünleri olacak. Restoran olacak. Çay, kahve, kahvaltı olacak. En kısa zamanda hizmete açacağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es es 3 Temmuz 2018 17:48

Sayın Sarar, Kahve açmak sana yakışmıyor. Eski otogar daha ne kadar harabe olarak kalacak? Yoksa eski eser kapsamına mı alındı?

1 4 Cevap Yaz
vatandaş 3 Temmuz 2018 13:55

Oo Sn Sarar.. İşler nasıl gidiyor? Sigortasız işçi yoktur inşallah malum sert kanunlar var yürürlükte

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi