Santek Toplantısı Gerçekleştirildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Santek Toplantısı Gerçekleştirildi
A
a

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Başkanlığında Yapılan Bilecik Sanayi Ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (Santek) Toplantısı

Sütiş Eskişehir
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında yapılan Bilecik Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantısında sanayi ve teknoloji altyapısını geliştirmeye yönelik politikaların ve stratejilerin belirlenmesi için öneriler görüşüldü.
Bilecik Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, SANTEK üyesi kurum temsilcileri ve ilgili kurumlar katıldı.Toplantının ana gündem maddeleri Bilecik’in sanayi ve teknoloji verilerini güvenilir ve sürdürülebilir şekilde kayıt altına almak, sanayi üretiminin dönüşümünü sağlayarak cari açığın kapatılmasına destek vermek olarak belirlendi. SANTEK komisyon üyelerinin Bilecik’te yapılabilecek teknoloji odaklı faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda, yapılacak çalışmaların değerlendirilerek planlanması ve istişarelerde bulunulmasının ardından gündemindeki konular kurum yetkililerinden alınan görüşler çerçevesinde karara bağlanarak sona erdi.
Toplantıda konuşma yapan Vali Kızılkaya, “İlimiz Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip. Ekonomimize yaptıkları katkılardan dolayı şuan aramızda olan ve olmayan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi