Şanlıurfaspor - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şanlıurfaspor - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1’inci ligin 21’inci haftasında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geliyor. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayın var mı? Merak edilen tüm sorular haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor ligin 21’inci haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile mücadele edecek.

Şanlıurfaspor - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Siyah Kırmızılı ekip bugün deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.00’de başlayacak ve Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda oynanacak.

Şanlıurfaspor - Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Canlı yayın var mı?

ES TV, Şanlıurfaspor ile Eskişehirspor arasında bugün oynanacak karşılaşmayı yayınlamak için gösterdiği tüm çabaya rağmen, ev sahibi takım yönetimi maçın yayınlanmasına izin vermedi. Şanlıurfaspor yönetimi ES TV’nin yanı sıra, Urfa televizyonları ve TRT Kürdi tarafından yapılan müracaatları da kabul etmediği için maç yayını olmayacak. 

Şanlıurfaspor - Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Bugün saat 13.00’te oynanacak Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maçını Denizli bölgesi hakemlerinden Feridun Daldaş yönetecek. Daldaş’ın yardımcılıklarını Kürşathan Akın ve Muratcan Ilgaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Bulut. 

Şanlıurfaspor oldukça formsuz

Eskişehirspor’un bugün  deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor, haftalardır 3 puana hasret. Ligde oynadığı son 8 maçta 4 beraberlik 4 mağlubiyet elde eden Yeşil-Sarılı ekip kötü gidişata teknik direktör değişikliğine rağmen dur diyemedi. Teknik Direktör Ali Tandoğan ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına tekrar Serdar Bozkurt’u getiren Şanlıurfaspor ekibi Eskişehirspor maçına 8 maçlık galibiyet hasretini sonlandırma maçı olarak görüyor.

Eskişehirspor moralli gitti

Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayan Eskişehirspor, sahasında Karacabey Belediyespor’u mağlup etmişti. Kırmızı Şimşekler bugün ligin 21’inci haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Pazartesi gününden itibaren bu maça oldukça sıkı hazırlanan Kırmızı Şimşekler, kritik deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

5’inci randevu

Eskişehirspor ve Şanlıurfaspor, lig tarihindeki 5. maçlarında karşı karşıya gelecek. İlk kez 2006 yılında 5 takımın yer aldığı hazırlık turnuvasında Şanlıurfaspor ile karşılaşan Eskişehirspor, bu maçtan 2-1’lik skorla galibiyet elde etmişti. Lig’de ise 2016-2017 sezonunda TFF 1. Lig’de oynanan her iki karşılaşmadan da 1-1’lik beraberlikle ayrılan Siyah Kırmızılı takım, bu sezon TFF 2. Lig’in ilk yarısında Eskişehir’de oynadığı maçta ise 0-0 golsüz berabere kalmıştı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi