Sandıklı Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sandıklı Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu
A
a

Kahramanmaraş’In Pazarcık İlçesinde Merkezli Meydana Gelen 7,7 Büyüklüğünde Depremde Etkilenen Vatandaşlar İçin Afyonkarahisar’In Sandıklı İlçesinde Başlatılan Yardım Kampanyası Çığ Gibi Büyüyor.

Sütiş Eskişehir
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde merkezli meydana gelen 7,7 büyüklüğünde depremde etkilenen vatandaşlar için Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde başlatılan yardım kampanyası çığ gibi büyüyor.
Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kabul edilen yardımlarda giyim, kuru gıda, battaniye, ısıtıcı ve nakdi yardımlar için seferber olan vatandaşlar belediye önüne yardımlarını getiriyor.
Kampanya ile ilgili konuşan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 10 kentin etkilendiği depremde hayatını kaybedenlerin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Yaralılara acil şifalar dileyen Başkan Çöl; “Sabahın erken saatlerinde Sandıklı Belediyesi olarak hızlı bir şekilde organizasyona başladık. Yaklaşık 1 saat içerisinde inanılmaz bir yardım kampanyasına ortak oldular. Hızlı bir şekilde çalışmaları tamamlayarak yarın yola çıkarmayı düşünüyoruz. Özellikle gıda ürünü, domates, patates, ısıtıcı ve battaniye olarak sıfır ürünlerin yardımlarını topluyoruz. Kazasız belasız inşallah yardımları yerine ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi