Sandıklı’Da Jandarma Personeline Güvenli Ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi Verildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sandıklı’Da Jandarma Personeline Güvenli Ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi Verildi
A
a

Sandıklı,Da Jandarma Personeline Güvenli Ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi Verildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan jandarma personeline yönelik özel bir sürücü kursu eğitmeleri tarafından güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi.
Sandıklı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü toplantı salonunda Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan jandarma personelinin katılımı ile yapıldı. Trafik konusunda farkındalık oluşturmak, personelin sivil ve jandarma aracı ile karıştığı trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Aziz Baz tarafından slayt gösterisi eşliğinde geçmişte yaşanmış trafik kazalarının örnekleri ile birlikte trafik kurallarını içeren bilgi paylaşımı ve sunum yapıldı. Sunumda jandarma araçlarının geçiş üstünlüğü ile hız limitlerine azami şekilde riayet etmeleri Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen emirler arasında olduğu aktarıldı.
Daha sonra özel bir sürücü kursu eğitmeni tarafından Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bahçesinde jandarma personeline kış şartlarında araç kullanımı, güvenli ve ileri sürüş teknikleri konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verildi.
Jandarma personeline güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitimi verdiklerine belirten eğitmen Ahmet Aktürk, kış şartlarında araç kullanımı hakkında bilgiler verdiklerini belirtti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi