Sanat Akademisi Piyano Kursu Öğrencileri Depremzedeler İçin Sahne Aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sanat Akademisi Piyano Kursu Öğrencileri Depremzedeler İçin Sahne Aldı
A
a

Bilecik Sanat Akademisi Piyano Kursu Öğrencileri, Depremzede Vatandaşların Yararına Düzenlenen 3’Ncü Uluslararası Müziğin Yıldızları Buluşması İçin Bursa’Ya Gitti

Sütiş Eskişehir
Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi öğrencileri vatandaşlar yararına düzenlenen 3. Uluslararası Müziğin Yıldızları Buluşması’nda sahne aldı.
Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi çerçevesinde piyano kursu eğitimi alan öğrenciler, düzenlenen ve depremzede vatandaşlar yararına bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Müziğin Yıldızları Buluşması’na katıldı. Bursa’da gerçekleştirilen, Bilecik ve Bilecik Belediyesi’nin en güzel şekilde temsil edildiği programda kursiyerlerden Ayşe Rana Özkan, Aslı Şentürk, Defne Çamoğlu ile yarışmalara finalist olmaya hak kazanan Rana Kızılkaya, performans sergiledi.
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Sanat Akademisi Piyano Kursu öğrencilerimiz; depremzede vatandaşlarımızın yararına düzenlenen 3. Uluslararası Müziğin Yıldızları Buluşması için Bursa’da. Festival sonucu İzmir’de düzenlenecek olan programa davet edilen öğrencilerimiz; Ayşe Rana Özkan, Aslı Şentürk, Defne Çamoğlu ile yarışmalara finalist olarak katılmaya hak kazanan Rana Kızılkaya’yı yürekten kutluyoruz” İfadeleri kullanıldı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi