Sanat Akademisi Kursiyerleri Eğitimlerini Sertifika İle Taçlandırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sanat Akademisi Kursiyerleri Eğitimlerini Sertifika İle Taçlandırdı
A
a

Sanat Akademisi Kursiyerleri Eğitimlerini Sertifika İle Taçlandırdı

Sütiş Eskişehir
Bilecik’te gitar, keman, piyano, klarnet, bateri, resim alanlarında düzenlenen ve yüzlerce öğrencinin eğitim aldığı sanat akademisi kursları, sertifika töreni ile sona erdi.
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda belediye tarafından açılan kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı öğrencilere sertifikalarını teslim etti. Müzik alanında aldıkları eğitimleri, minik konserle sergileyen kursiyerler, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Belediye Başkan Vekili Subaşı, sertifika töreni sonunda yaptığı konuşmada, ‘’Eğitim alan çocuklarımızı gururla izledik. Öncelikle 6 aydır bu kurslarımızı büyük bir fedakarlıkla takip eden ve emek veren eğitmenlerimiz, öğrencilerimiz, belediye çalışanlarımız ve siz aile üyelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız sanatsız kalmasın, hep sanatla iç içe yaşasınlar. Destekleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Sertifika töreni, Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ile Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’ın, eğitmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi