Samsunspor - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Samsunspor - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında Samsunspor’la karşılaşacak. Samsunspor-Eskişehirspor tarihlerinde 50’nci maçına çıkacak. Bu 49 maçın 21’inde Eskişehirspor galip gelirken Samsunspor, ise 14 galibiyetle ayrıldı. Geride kalan 14 karşılaşmada ise sevinen çıkmadı. İki takım arasında oynanan maçlarda ise Eskişehirspor’un attığı gol sayısı daha fazla. Es Es, Samsun kalesine 67 gol gönderdi, kalesinde 39 gol gördü.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor, Samsunspor ile bugün (24 Şubat 2021 Çarşamba) saat 16:00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

Eskişehirspor ve Samsunspor’un karşı karşıya geleceği maç, TRT SPOR'da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maç ayrıca beIN Sports’ta da canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Bugün 16.00’da başlayacak olan Samsunspor-Eskişehirspor maçını İstanbul Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Bu sezon sahamızda oynadığımız ve 2-0 mağlup olduğumuz Boluspor maçını da yöneten Taşkınsoy’un yardımcıları ise Uşak bölgesinden Deniz Turgut, İstanbul bölgesinden Kemal Mavi ve Can Cengiz olacak.

Samsunspor Eskişehirspor maç canlı yayın 24 Şubat 2021 Çarşamba

Samsunspor 9 maçtır kaybetmiyor

Es Es’in bugünkü rakibi Samsunspor, şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri konumunda. Karadeniz ekibi ligde oynadığı son 9 maçı da kaybetmedi. 13’üncü hafta maçında deplasmanda Bursaspor’a 3-0 kaybeden Samsunspor, o günden sonra oynadığı 9 maçın 8’ini kazanırken, 1’inde de sahadan 1 puanla ayrıldı. Son iki maçını deplasmanda oynayan Kırmızı-Beyazlılar Akhisarspor’u 4-1 yenerken, zirve yarışı veren İstanbulspor’u da 1-0’la geçti.

Eskişehirspor moralli gitti

Spor Toto 1. Lig’de küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor, bugün zorlu bir maça çıkacak. Hafta içi mesaisinde Şimşekler, ligin 23’üncü hafta maçında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz Cuma günü Bandırmaspor’u sahasında ağırlayan ve rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Eskişehirspor tam 1 yıl süren galibiyet özlemine son vererek hanesine 3 puanı yazdırmıştı.

Eskişehirspor'da Seçsev inanıyor

Eskişehirspor, bugün oynanacak olan mücadeleye oldukça moralli gitti. Deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek isteyen Siyah Kırmızılı ekip prestij mücadelelerini en iyi şekilde geçirmek istiyor. Takımına güvendiğini söyleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, “Rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp en iyi mücadelemizi sergileyeceğiz. Takımıma güveniyorum” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 24 Şubat 2021 17:57

Kaleye melihi birilerinin emriyle mi koydu hoca merak ediyorum melih görücüye çıkacakta satıp para mı kazanacağız 1.6. goller direk melihin hediyesi 5. erdal akdari hediyesi yazmaya devam edelimmi

0 0 Cevap Yaz
Yorumcu yorumluyor 24 Şubat 2021 16:11

Kalede melih varsa gol yememizde problem yok!

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi