Samsun maçından 3 puan hedefliyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Samsun maçından 3 puan hedefliyoruz
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Samsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor'un yaşadığı zorluklara rağmen geldiği için pişman olmadığını vurgulayan İldiz, Samsunspor karşısında kazanmak istediklerini söyledi. 

Sütiş Eskişehir
Olağanüstü Kongre'nin ertelenmesinin ardından kulüpte yaşanan gelişmelerden söz eden Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e yaptıkları ziyareti değerlendirdi.

Takımın içinde bulunduğu zorluklara karşın Başkan Büyükerşen'in önerilerde bulunduğunu kaydeden İldiz, "Geçen haftadan beri gelişen hadiseleri biliyorsunuz. Oyuncularımızla beraber kulübümüzün içerisinde bulunduğu durumu kamuoyuna aksettirmek için son derece seviyeli bir şekilde gereğini yaptık. Bunun kamuoyunda istediğimiz sonucu getirdiğini düşünüyorum. Bunun devamında Büyükerşen bizimle görüşmek istedik. Gittik, uzun bir toplantı yaptık. İçinde bulunduğumuz durumu kendilerine de izah ettik. Onlar da bize bir takım önerilerde bulundular" dedi.

"Zorluklara rağmen ben ve ekibim burada olmaktan kesinlikle pişman değiliz"
Kulübün içerisinde bulunduğu duruma rağmen göreve geldiği sürede pişmanlık duymadığını aktaran İldiz;
"Biz buraya gelirken Sinan beyle uzun uzun görüşüp, ciddi plan ve projeler çerçevesinde geldik. Bu kadar sıkıntı ve zorluklara rağmen ben ve ekibim burada olmaktan kesinlikle pişman değiliz. Tam tersi bu zorlukların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah bu çerçevede idari anlamda işler istediğimiz gibi gider. Biz bunu dışında saha içerisinde gerçekten savaşmaya çalışıyoruz. Sizlerin de gördüğü gibi hakikaten arkadaşlarımız sahada futbol anlamında her şeylerini veriyorlar. Son derece pozitif oynuyoruz. Skorlara da yansımaya başladı ama daha iyi yansıması lazım. Açıkçası puan olarak istediğimiz yerde değiliz. Bunun için her müsabaka çok önemli. Samsun'a gideceğiz biliyorsunuz, Hürriyet cezalı. Onun dışında ufak tefek arızalarımız var ama maça kadar bir şey kalmaz. Samsun bu ligin iddialı ekiplerinden. Onlar da şu ana kadar çok istedikleri puanları toplayamadılar. Bu nedenle mutlaka kazanmak isteyeceklerdir. İnşallah iyi bir netice ile döneriz" diye konuştu.

Açıklamaların ardından takımın başına geçen İldiz, 60 dakikalık bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti.

Topa sahip olma ile son bulan antrenmanın ardından Eskişehirspor karayolu ile İstanbul’a, oradan da havayolu ile Samsun'a hareket edecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi