Şampiyonluk bizim olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şampiyonluk bizim olacak
A
a

Süper Ligin son takımını belirleyecek olan Play-Off maçlarında heyecanın zirvesi yaşanacak.  4 takımda Süper Lig için bütün kozlarını kullanacak. Es Es taraftarı, hocası ve deneyimli kadrosu ile rakiplerine göre bir adım önde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Önce final

Sivasspor ve Yeni Malatyaspor’un ligi ilk sırada bitirerek Süper Lig’e yükseldiği TFF 1. Lig’de tüm gözler Play-Off maçlarına çevrildi. Süper Lig için son bileti kimin alacağı büyük merak konusu.  4 takım büyük mücadele verecek.   Eskişehirspor-Giresunspor ve Boluspor-Göztepe eşleşmelerinde rakiplerini eleyen takımlar sonradan belirlenecek yerde 4 Haziran günü finalde karşı karşıya gelecek.

Play-Off’ta başarılı oluyor

Dört takım arasında Süper Lig’i en çok isteyen camia Eskişehir. Geçen sezon TFF 1. Lig’den şanssız bir şekilde düşen Kırmızı Şimşekler, burada fazla durmak istemiyor. Kulübün borç yükü ve 1. Lig’de gelir azlığı Es Es’in Süper Lig’e mecbur kılıyor. Daha önce 3 kez Play-Off oynayan Eskişehirspor, 3’ünde de başarılı olup Süper Lig’e terfi etmişti.

İstatistiklerde Bolu üstünlüğü

Eskişehirspor, Boluspor, Göztepe ve Giresunspor’un yer aldığı Play-Off’ta çarpıcı istatistikler ön plana çıkıyor. 4 takımın ligde birbiri ile oynadığı maçlarda alınan skorlardan oluşturulan puan durumunda zirvede 10 puanla Boluspor yer alıyor. Aynı puanlı Göztepe averajla 2’nci. 9 puanlı Es Es 3’üncü olurken, 2 puanı bulunan Giresunspor son sırada bulunuyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi