Şampiyon kızlar sağlık taramasından geçti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şampiyon kızlar sağlık taramasından geçti
A
a

Özel Şehir Okulları Kız Hentbol Takımı dünya şampiyonası öncesi Özel Ümit Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. 

Sütiş Eskişehir
22 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan ISF Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan sporcular, şampiyona öncesi birçok testten geçti. Sağlık taraması sonucunda bir değerlendirme yapan Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, sponsorları Özel Ümit Hastanesi yönetimi ve personeline göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkürleri ileterek, “Hem sponsorluk anlamında hem sporcuların sağlığı anlamında böyle kurumların artması lazım. Dünya Şampiyonası öncesi büyük jest göstererek çocuklarımızın sağlığına yardımcı oluyor. Çok destek oluyorlar kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Şampiyona hakkında konuşan Sarpaş, “Biz geçen sene de Türkiye Şampiyonu olmuştuk, fakat okul sporları dünya şampiyonası iki yılda bir yapıldığı için şampiyon olmamıza rağmen gidememiştik. Asıl hedef bu sene içindi. Karabük’te gerçekleşen final etabında bütün maçlarda farklı galip gelerek Türkiye Şampiyonu olduk. Şimdi sıra Katar’da aynı başarıyı elde etmek” dedi.

Hedef finallere kalmak
Katar’da güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını ifade eden Sarpaş, “Katar’da A grubunda Bulgaristan, İsrail, Almanya ve Romanya ile mücadele edeceğiz. Önceliğimiz bütün maçları kazanıp grup lideri olarak ilk sekize kalmak istiyoruz. Daha sonraki hedefimiz ise finallere kalmak. Umarım bu hedefimizi gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Spor ve sporcunun yanındayız
Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selim Murat Ürer her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, “Takımımız önemli bir başarıya imza atarak şampiyon oldular. Katar’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. Bu şampiyona öncesi sporcularımızın sağlık taramasını hastanemizde gerçekleştirdik. Takımımıza şampiyonada başarılar diliyoruz. Umarım şampiyon olarak ülkemize, şehrimize geri dönerler” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi