Sakarya'da olaylı maç

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sakarya'da olaylı maç
A
a

Sakaryalılar aylar önce Eskişehirsporlu taraftarlara çirkince saldırarak tepti toplamıştı. Bu kez hedef Eskişehir Basket’ti. Bugünkü maçta istenmeyen olaylar yaşandı!

Sütiş Eskişehir
            Olaylı maçtan kareler
Maçın bitime 6 dakika 57 saniye kala Sakaryalı taraftarlar temsilcimizden Murat Göktaş ile diyaloga girdi. Bu esnada tribünlerden Eskişehir benchine atılan yabancı maddeler Takım Menajeri Gürol Karamahmut ve Yardımcı Antrenör Semih Uslu’ya isabet etti. Uslu’nun yüzüne gelen çakmak burnunun kanamasına neden oldu.
 
Hem Uslu hem de Karamahmut yerde kalınca hakem maçı durdurdu. Tribünlerin yersiz öfkesini Sakarya BŞB’li basketbolcular yatıştırmaya çalıştı. 5-6 dakika duran maç sonra kaldığı yerden devam etti. Maçın ardından ise Sakarya taraftarının çirkinlikleri devam etti. Taraftarlar Başkan Sinan Özeçoğlu’na da saldırdı. Özeçoğlu salondan çıkmak zorunda kaldı.

 
Maç geç başladı
Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maç 5 dakika geç başladı. Tam müsabakanın başlayacağı esnada sahaya konfeti atan Astra Group Sakarya BŞB taraftarları, maçın geç başlamasına neden oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi