Eskişehirspor deneme tahtası oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor deneme tahtası oldu!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek ES TV’de yayınlanan 90+3 Programı’na konuk oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Şimşek, “Ne olursa olsun biz görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu armayı yere düşürmeyeceğiz, kulübün kapanmasına asla izin vermeyiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Moderatör Murat Dağtekin ve İstikbal Gazetesi Spor Müdürü Erkan Midilli’nin sorularını yanıtlayan Şimşek şunları söyledi, “Seçim döneminde yönetim çıkmadığı için biz bu işi yaparız, bu armayı yere düşürmeyiz diye elimizi taşımızın altına koyduk. Gücümüzü bilerek yola çıktık. Bizden daha iyi durumda olanların olduğunu da biliyoruz. Yönetimdeki herkes baban Eskişehirsporlu olduğu için armamızın yere düşmemesi için göreve geldik. Büyük iddialarla ve sözlerle göreve gelmedik.”

Gizli kapaklı iş yapmıyoruz
“Biz olmak isteyenlerle bugünlere kadar geldik. Görevimizin 4’üncü gününde -6 puan cezası ile karşı karşıya kaldık. Bunu iki gün içerisinde çözdük. 3 puanımızın silineceğini biliyorduk 6 puan silinmesin diye çok uğraştık. Türkiye’de puan silinen tek kulüp biz olduk. Biz dürüst kulübüz. Kimseyi kandırmadan TFF’ye başvurumuzu yaptık. Gekas, ‘Akhisar’a imza vermedim’ dedi. Ama Akhisar’ın ne hikmetse puanı silinmedi. Biz gizli kapaklı iş yapmıyoruz.”

Es Es deneme tahtası oldu
“Ülke futbolunda denetleme eksikliği var. FIFA benim altyapıma transfer yasağı veriyor. Bunu TFF’ye sorduğumuzda ‘biz itirazımızı yaptık’ diyor. Futbolda Eskişehirspor adeta deneme tahtası olmuş durumda. Altyapıya transfer yasağı alan başka bir kulüp yok. Takımdan ayrılan futbolcular keşke takımda kalsalardı. Şimdi gittikleri takımlarda 1 dakika oynamak için bekliyorlar. Gerçi biz geldiğimizde birçok futbolcu kongre uzadı diye gitmişti.”

Takımımız tecrübesiz
“Tecrübesiz bir takımız. Daha ilk kez böyle maçlara çıkan futbolcularımız var. Gidenlerden birisi geçtiğimiz gün yanımıza geldi ve büyük sıkıntılar yaşadığını söyledi. Altyapımız bomboştu. U-19’ları profesyonel yaptık. Diğer yaş gruplarında eksikler oluştu. Altyapı transfer yasağını kaldıramasaydık tehlikeli çanlar çalıyordu. Şehrimizdeki yetenekli çocukları kulübe kazandırmak için tüm amatör sporcuları tesislerimize çağırdık onları izledik.”

Suat hoca gelmek istiyordu
“Sezon başında çocuklarımızı en iyi tanıyan Cem Karaca’ydı. Onu göreve getirdik. Sonra o kadar çok hakem hataları yaşandı ki. Her zaman söylerim futbol sadece saha içinde oynanan bir oyun değildir. Kulübe boş, itiraz eden yok, çocukları sahada ezmeye çalışıyorlar. Biz de kulübeye transfer yapalım dedik ve isimli, kariyerli bir hoca getirdik. Tecrübesiz oyunculara tecrübe kazandırmasını istedik. Suat hocaya kendimizi anlattık. Suat hoca 2-3 senedir Eskişehirspor’a gelmek istediğini söyledi. Futbol şehri olduğunu biliyor.”

Paramız yok!
 “Dosyakapat.com sayesinde Batuhan Karadeniz dosyasını kapattık. Özgür Çek dosyasını da çok iyi bir rakama kapattık. 8-9 yabancı futbolcu dosyamız kaldık. Elimizde para olsa hemen o dosyaları kapatacağız. Yerlilerden de Euro-dolar üzerinden dosyaları var. Futbolcularla temas halindeyiz. Paramız yok, paramız olsa zaten hepsini az az ödeyerek dosyaları kapatacağız.”

Gelin dosya kapatın
“Eskişehirspor’u yönetebilir bir hale getirmek istiyoruz. Artık kapanma muhabbetlerinden sıkıldık. Biz güven ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kulüp asla ka-pa-tı-la-maz. Biz asla bu kulübü kapattırmayız. Tüm şehre sesleniyorum. 30 bin liralık dosya da var, 8 milyonluk dosya da. Biz para istemiyoruz, dosyaları kapatmalarını istiyoruz. Biz zaten oyuncularımızın paralarını veriyoruz, yiyecek içeceklerini veriyoruz. Namus meselesi olan Trabzonspor dosyası için 300 bin lira para toplanıyorsa burada taraftarı ayırıyorum, kime neyin çağrısını yapacağız. Güngör abimiz var her ay kulübe bin lira para getiriyor. Adamın maaşı 4 bin lira. Bu benim zoruma gidiyor. Ama şehrin zoruna gitmiyor.”

Eskişehirspor’un adı büyük
“Led alanlar aynı, maça gelenler aynı. Hep aynı isimler destek veriyor. Biz artık şehir dışındaki şirketlerle görüşüyoruz. İnanmayacaksınız ama Eskişehirspor’un adı Eskişehir’den daha büyük şehir dışında. Hakan Sayın ve Ertuğrul Nazlı eski yöneticilerimiz borçlarını sildi. Şu ana kadar başka borcunu silen yok. Benden ‘hallederiz, onu çözeriz dünyanın 4/3 sudur’ gibi sözler duymak istiyorsanız bende yok. Varsa vardır yoksa yoktur. Paramız yok.”

Altyapının merkezi tesislerimizdir
“Kadın futbol takımımızın olmasından çok mutluyuz. Diğer branşları da açmak istiyoruz. Eskişehirspor’un sadece futbol kulübü olmadığını ve şehrin spora hizmet etmek için var olduğunu göstermek istiyoruz. Şehrimizde faaliyet gösteren başka şehrin takımlarının açtığı futbol okullarına karşıyım. Bunlar işi ticarete dökmüş. Ben bu zamana kadar Eskişehir’den giden bir tane futbolcu görmedim o futbol okullarından. Eskişehir’in altyapı yeri Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’dir.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 22 Aralık 2021 21:49

Borcu bırakıp giden bir yavrularına sorulsun hesabı

0 0 Cevap Yaz
ES ES DENEME TAHTASI DEGIL 22 Aralık 2021 20:44

Başkan çok çelişkili açıklamalar yapıyorsun. Seçim döneminde kulübü bu duruma düşüren eski başkan ve dirileri toplantıya çağırıp bize destek verin bizde Eskişehirspor'a maddi ve manevi yardım yapacağız diye sözler verilmedi mi. Dirilere paris geceleri yaşatacağız denilmedi mi. Seninde yönetimde bulunduğun eski başkanlardan niye hesap sormuyorsunuz, neyin ne olduğunu hesapların nasıl buharlaştığını en iyi sen biliyorsun. TS ve 3 büyüklere halkın vergilerinden toplanan paralarla vergi borçlarının silindiğini, yüklü paralar hibe edildiğini biliyorsunuz. Hakkımız olan 12 milyon Liraya el koyan TFF'den neden istemiyorsunuz. Ne hikmetse hep halktan yardım bekliyorsunuz ama halkın paralarını buharlaştıranlardan hesap sormayacaksınız. Bu halk ve esnaf her daim gereğini yapıp yardım etti yapılan bu yardımlara ihanet ettiniz halkı aptal yerine koydunuz. Halktan yardım dilenmeyin, seçim döneminde seçilmişlerle ve yerel yöneticilerinizin vermiş olduğu sözleri yerine getirin SÖZÜNÜZDE DURUN.

2 0 Cevap Yaz
kamil çelebi 22 Aralık 2021 18:16

2.yarı daha iyi olacağız.puanımızda silinmicek.taraftar desteğiyle liğde kalabiliriz

0 1 Cevap Yaz
es esli 22 Aralık 2021 17:26

Baskan bu borcu yapan lar hırsızlar aklansın sen neyin derdindesin

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi