Şahan Gökbakar beraat etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şahan Gökbakar beraat etti
A
a

Oyuncu Şahan Gökbakar, film dağıtım şirketi sahibi Murat Akdilek'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.

Sütiş Eskişehir

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına, sanık Şahan Gökbakar ile müşteki Murat Akdilek'in avukatları katıldı.

Duruşmada söz alan müşteki Akdilek'in avukatı, söz konusu Twitter hesabının Şahan Gökbakar'a ait olduğunu, bu nedenle hakaret suçundan cezalandırılmasını talep etti.

 Sanık Gökbakar'ın avukatı ise tweetleri müvekkilinin paylaşmadığını, zaman zaman danışmanlarının da bu hesabı kullandığını belirtti. Avukat, dava konusu paylaşımların ağır eleştiri olarak görülmesi gerektiğini savundu.

Dosyayı karara bağlayan mahkeme, ''hakaret'' suçunun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle sanık Gökbakar'ın, beraatine hükmetti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, oyuncu Şahan Gökbakar'ın, "Recep İvedik 4" filminden payına düşen 25 milyon lirayı alamadığı iddiasıyla davalık olduğu dağıtım şirketi firmasının sahibi Murat Akdilek'e, Twitter üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla  2 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi