Sağlık İçin Hepimiz İçin’ Korona Virüs Denetimleri Sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sağlık İçin Hepimiz İçin’ Korona Virüs Denetimleri Sürüyor
A
a

İçişleri Bakanlığının Yayımladığı Genelgeyle, Yurt Genelinde Kapsamlı Uygulanan Korona Virüs (Covid-19)Denetimleri Bilecik’İn Osmaneli İlçesinde Kaymakam Yüksel Ünal Gerçekleşti.

Sütiş Eskişehir
Osmaneli’de ’Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganı ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, beraberinde Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan, Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, Toplum Sağlık grup Başkanı Dr. Güliz Özyaşar, kurum amirleri ve çalışanlarla birlikte ilçede korona virüs salgınının önlenmesi için maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimine katıldı. Kaymakam Yüksel, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ulaşım araçları, lokanta, kafe, restoranlar, marketler, pazar yerleri, banka, kahvehane, kıraathane, internet kafe/salonları ve cadde ile sokaklar gibi birçok yaşam alanlarında pandemi denetimi gerçekleştirerek maske takmayanları uyardı. Denetimlerde maskesi olmayan vatandaşlara maske de dağıtıldı.
Korona virüs salgınına karşı uyulması gereken kuralların önemine dikkat çeken Kaymakam Ünal, vatandaşlara sağlıkları için sosyal mesafeye uymaları gerektiğini hatırlattı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi