Sadece Eskişehirspor taraftarı alınacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Sadece Eskişehirspor taraftarı alınacak
A
a

Eskişehirspor TFF 3. Lig’in 28’inci haftasında Ağrı deplasmanına gidiyor. Es Es için hayati öneme sahip bu maça sadece Eskişehirspor taraftarları girebilecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Ağrı deplasmanında çok önemli bir maça çıkacak. Yarın saat 15.00’de oynanacak Ağrı 1970-Eskişehirspor karşılaşmasında seyirci olmayacak. Geçtiğimiz hafta Hacettepe 1945 SK maçında yaşanan çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile Ağrı ekibi PFDK’ya sevk edilmişti. Ağrıspor’a para cezası ve Eskişehirspor maçında seyircisiz oynama cezası verildi. Bu maçı Es Es taraftarı izleyebilecek.  Eskişehirspor bugün gidiyor.

3 PUANA HASRETLER

Siyah-Kırmızılı takımın yarın 15.00’te deplasmanda karşılaşacağı Ağrı 1970 takımı, 3. Lig 1. Grup’ta form grafiği en kötü takım konumunda. Ağrı ekibi ligde oynadığı son 12 maçta galibiyet yüzü göremedi. Doğu Anadolu Bölgesi ekibi son 12 maçtan sadece 5 beraberlik çıkarabildi.

ESKİŞEHİRSPOR İLK MAÇTA DEVİREMEMİŞTİ

TFF 3. Lig’in 28’inci haftasında yarın Ağrıspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor rakibini ilk maçta devirememişti. 11’inci haftada 13 Kasım 2022’de oynanan mücadele golsüz eşitlikle sona ermişti. Eskişehirspor yarınki mücadeleyi kazanarak Ağrıspor karşısında hem ilk kez galibiyete ulaşmak hem de ligde kalma adına umutlarını sürdürmek istiyor.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi