Ahmet Ataç 15 02 2024

Rüya gibi şehir deyip, övgü yağdırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Rüya gibi şehir deyip, övgü yağdırdı
A
a

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Tepebaşı Belediyesi’nin çalışma ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Odunpazarı Kent Konseyi’nin misafiri olarak kentimizde bulunan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru’yu  ağırladı. Başkan Ataç’ın makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Ataç ve konukları, belediyecilik çalışmaları üzerine sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ataç konuklarına Tepebaşı Belediyesi’nin çalışma ve projeleri hakkında da bilgiler aktardı.

“Bu şehirde kültür, sanat, vizyon var”
CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, “Eskişehir’e her geldiğimizde hayranlığımızı gizleyemiyoruz. Çünkü gerek şehrin sonradan güzelleşmesi gerek başkanlarımızın vizyonu insanda şöyle bir his uyandırıyor; acaba bu şehirde yaşayanlar, kendilerini ne kadar şanslı hissediyor? Birazcık onları başka şehirlere götürüp gezdirmekte fayda var. Çünkü şu anda Türkiye’de beton üzerine kurulu bir siyaset var, şehrin gelişmesini sadece yükselen binalar olarak değerlendiriyorlar. Ama bu şehirde kültür, sanat, vizyon var. O açıdan gelin Eskişehir’i mutlaka görün diyorum” diye konuştu.
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ise “Bizim için burada olmak çok kıymetli çünkü Ahmet Başkanımızın 20 yıllık deneyimini aktardığı bir gün oldu. Öğrendiklerimiz, gördüklerimiz açıkçası bizleri büyüledi. Bu tecrübelerin her birinden feyz alarak adım atıyor olmak aslında arkamızda ne kadar güçlü liderler olduğunun da kanıtı. Umarım kendi şehirlerimize onlar gibi güzel eserler yapmak, bizlere de nasip olur” sözlerini kullandı.

“Rüya gibi bir şehir diyebiliriz”
Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise “Sevgili Ahmet Başkanımıza konukseverliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Aslında Denizli’den Eskişehir’i takip ediyoruz. Eskişehir’de yapılanları, Büyükerşen Hocamız başta olmak üzere merkez ilçe ve ilçe belediye başkanlarımızı, sosyal demokrat başkanlarımızın yaptıklarını Denizli’mizde de anlatıyoruz. Birlikte değerlendirmeler yapıyoruz, örnek projeleri alıp bizler de ilimizde, ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Eskişehir epeyce bir yol katetti 20 yılda. Yapılanlar, projeler, sanata ve kültüre yapılan yatırımlar çok güzel. Eskişehir insanının konukseverliğine de hayran kaldım. Gerçekten rüya gibi bir şehir diyebiliriz. Bunda tabi emek veren bütün başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Ataç da konuklarına ziyaretleri için teşekkür ederken başarı dileklerini de sundu. Ziyarette Tepebaşı Belediye başkan yardımcıları ve Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Zeynep Çetin de yer aldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 16 Eylül 2022 00:16

Yunusköy ve Yeşilköye imar istiyoruz. Artık sesimizi duyun lütfen.

0 1 Cevap Yaz
Ahmet 14 Eylül 2022 17:36

Evet rüyadan uyanınca görürler gerçeği

1 0 Cevap Yaz
AaAa 14 Eylül 2022 08:27

Büyük köy Eskişehir.

4 3 Cevap Yaz
Esin 14 Eylül 2022 01:29

Şişire şiire3balin ettiniz şehri hiç bişey yok kan ağlıyor şehir

4 4 Cevap Yaz
Fevzi Kıraç 13 Eylül 2022 18:13

Valla ne masal ne masal, sormayın... Kiralar Eskişehirde uçtu, esnaftan bi mal hizmet almaya gör. Herşeye zam zam zam, daha bugün açık domates salçası aldım kilosu 55tl olmuş, birde demez mi daha zamlanacak diye. Allahın salçası en son 20 lira falandı. Daha yeni ulaşıma, suya, elektriğe, doğalgaza zam geldi. Parası olan yaşasın diyolar. Parası olmayana zulüm bu şehir.

6 9 Cevap Yaz
Çiftelerli 13 Eylül 2022 17:55

Bakımsız sahip siz şehir ne olacak

6 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi