Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı Kütahya’Nın En Farklı Mekanı Olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı Kütahya’Nın En Farklı Mekanı Olacak
A
a

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’Nda Yapılan Çalışmaları Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Yenice İle Birlikte İnceledi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda yapılan çalışmaları mahalle muhtarı Hasan Hüseyin Yenice ile birlikte inceledi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerinin yaz kış kullanabileceği şekilde hizmete gireceğini ifade eden Başkan Işık, vatandaşlara gösterdikleri sabır için teşekkür etti.
Tamamlandığında beş mahalle ile birlikte tüm Kütahya’ya hizmet verecek olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nın yaz kış aktif bir şekilde kullanılabileceğini dile getiren Başkanı Işık, vatandaşların en iyisine layık olduğunu ve bu yöndeki çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, gösterilen sabır için teşekkür etti.
Kütahya’nın son dönemde büyük değişimlere imza attığını ifade eden Başkan Işık, özellikle çocukların ve gençlerin vakit geçirebileceği sosyal alanlar, park ve bahçelerle birlikte spor tesislerinin mahallelere tek tek kazandırıldığını ve kazandırılmaya devam edeceğini söyledi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi