Rektör Kazım Uysal: "Üretkenlik Yalnız Başına Olan Bir Şey Değil"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Rektör Kazım Uysal: "Üretkenlik Yalnız Başına Olan Bir Şey Değil"
A
a

Dpü’De Akademik Teşvik Ödülleri Törenleri

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu‘nun 2021 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği nihai sonuçlarının açıklanmasının ardından başarılı olan akademisyenler için törenler düzenlendi.
Akademik personellerin görev yaptıkları birimlerde düzenlenen törenlere Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Hasan Göçmez, dekanlar ve teşvik almaya hak kazanan akademisyenler katıldı.
Törende konuşan Rektör Kazım Uysal, “Üretkensiniz, çalışkansınız, bu anlamda tebrik ediyorum. 2 yıllık faaliyet raporu yayınladık, orada zaten gördünüz. Verilere grafiklere baktığımızda üniversitemizde ciddi bir iyileşme var. Akademik kadrolardaki rahatlamayı biliyorsunuz. Şu anda uzun süredir bekleyen arkadaşımız yok. Akademik yükseltmelerde problemsiz bir döneme girmek istiyoruz. Üretkenlik yalnız başına olan bir şey değil. Mutlaka beraber ve uyumlu çalışmak zorundayız. O zaman ileriye gidiyoruz. Bunu son iki yılda gördük. Yaklaşık toplam puanımız yedi bin küsurlardaydı, bu sene on bin civarına geldi. Akademik teşvik alan arkadaşlarımızın sayısı 180 küsurdu, şimdi 230’lara dayandı. İnşallah ümit ediyoruz, bu yılın akademik teşvik puanları geçen yıldan daha iyi olmasını bekliyoruz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Güzel Sanatlar Fakültemize, milletimize, insanlığa değer katmasını niyaz ediyorum" diye konuştu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi