Rektör Beydemir, Bakan Dönmez’E Üniversite Hakkında Bilgilendirme Yaptı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Rektör Beydemir, Bakan Dönmez’E Üniversite Hakkında Bilgilendirme Yaptı
A
a

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik'e Gelen Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’E Üniversitenin Vizyonu, Misyonu Ve Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgilendirmede Bulundu.

Sütiş Eskişehir
Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e üniversitenin vizyonu, misyonu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Bilecik Valiliği tarafından organize edilen iftar yemeği öncesinde Bakan Dönmez ile bir araya gelen Rektör Beydemir, üniversitede halihazırda yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapımı planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Yapılaşma faaliyetleri, bilimsel araştırma projeleri ve kamu-üniversite-sanayi iş birlikleri gibi geniş bir yelpazede bilgi edinen Bakan Dönmez, çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek Rektör Beydemir ve üniversiteye başarılar diledi.
Öte yandan, gerçekleşen iftar yemeğine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in yanı sıra Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik il protokolü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi