Reflektör Takma Çalışması Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Reflektör Takma Çalışması Devam Ediyor
A
a

Afyonkarahisar Sandıklı Ziraat Odası Başkanlığı Ve Sandıklı Jandarma Komutanlığı Tarafından Köyler Gezilerek Traktör Şoförlerine Trafik Kuralları Hakkında Bilgilendirme Yapıldıktan Sonra Römorklara Reflektör Takma Çalışması Devam Ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Sandıklı Ziraat Odası Başkanlığı ve Sandıklı Jandarma Komutanlığı tarafından köyler gezilerek traktör şoförlerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra römorklara reflektör takma çalışması devam ediyor.
Trafik Güvenliği Eylem Planı’nda belirtilen ’Reflektör Tak Görünür Ol’ kampanyası projesiyle raktörlerin karıştığı kazaları önlemeye yönelik Sandıklı Ziraat Odası ve Sandıklı Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ortaklaşa düzenlediği program çerçevesinde traktör şoförlerine, trafik kuralları hakkında bilgilendirme yaparak, römorklara reflektör takmaya devam ediyor. İlk program geçen hafta Koçhisar köyünde başlayıp, Baştepe ve Kızık köylerinde gerçekleşti. Bu hafta ise Sorkun ve Çevrepınar köylerinde programa devam edildi. Programlara bu köylerde ve yakınlarında bulunan köylerdeki traktör şoförleri katıldı. Program çerçevesinde Jandarma Trafik Tim Komutanı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Aziz Baz, traktör sürücülerine trafik kuralları, traktör ve römork kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme yaptı. Daha sonra Sandıklı Ziraat Odası tarafından hazırlanan reflektörler Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş ve Jandarma Trafik Timleri tarafından römorklara takıldı. İlk etapta 60 traktöre 120 reflektör takılırken, bu hafta 60 traktöre daha 120 reflektör daha takıldı. Çalışmaların ilerleyen günlerde de devam edeceği bildirildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi