Recep Tayyip Erdoğan-Halil Ünal zirvesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Recep Tayyip Erdoğan-Halil Ünal zirvesi
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, bugün Eskişehir’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapacak. Ünal, Es Es’in içinde bulunduğu zor durumu bir kez daha Erdoğan’a iletecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Önemli adımlar atılacak
Es Es’te yarın yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu öncesi, kulübün geleceği adına bugün önemli gelişmeler yaşanacak.

Saat 14.00’de Vilayet Meydanı’nda Eskişehirlilere hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapmayı planlayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Es Es adına önemli adımlar atmaya hazırlandı.

Şubat 2018’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eskişehir’e yaptığı ziyarette görüşme fırsatı bulan ve Eskişehirspor ile ilgili sorunları dile getiren Ünal, yeni stadın isim sponsorluğu konusunda Erdoğan’dan destek istemişti ancak şu ana kadar bu konuyla ilgili henüz bir gelişme yaşanmadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Veli dede 12 Haziran 2018 01:05

Hani Es Es'e siyaset bulaştırmayacaktınız? Sıkışınca AK parti. Kıllı bacak alerjileri olanlar ortalıkta yok değilmi? CEP Büyük cepken delik ama kuyruk dik maşallah. Böyle bir dedikodu şehri varmı acaba. Hep köstek hep köstek.

4 7 Cevap Yaz
Ramazan Gungor. 11 Haziran 2018 20:23

Cumhurbaşkanının Halil Ünal a tavsiyesi.Eses kıraathanesi açmasını onerecektir.

6 6 Cevap Yaz
Emre şan 11 Haziran 2018 20:08

Ayıp günah yazık koskoca klüp ağlak bebekler gibi sürekli cumhurbaşkanının kapısında kimsede gurur onur haysiyet kalmamış bu şekilde bu klüp olsa ne olur olmasa ne olur

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi