Ahmet Ataç 15 02 2024

Recep Taşel: Öznemiz Eskişehir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Recep Taşel: Öznemiz Eskişehir
A
a

CHP Eskişehir İl Başkanlığı'na aday olduğunu daha önceden duyurduğumuz Recep Taşel, Cumhuriyet Halk Partisi il binasında yaptığı açıklamayla il başkanlığına adaylığını resmen duyurdu.  Taşel, “Lider odaklı olmayan, iyi bir takım olacağız. Öznemiz CHP ve Eskişehir olacak. Dünü konuşan değil, geleceğe ışık tutan yeni bir siyaset anlayışıyla yöneteceğiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Recep Taşel’in basın açıklamasına Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, CHP İl eski Başkanları Sinan Özkar ve Rabia Akman başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı. Taşel, yaptığı açıklamada geniş bir demokrasi cephesi yaratılması gerektiğini vurguladı. Yerel seçim başarılarını iktidarla taçlandırmak istediklerini söyleyen Taşel, “Yapılacak çok işimiz var. Örgütlü bir çalışma modeli ve dinamik bir yönetim anlayışı başarıyı da beraberinde getirecektir” dedi. 

KÖPRÜ OLACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin, sosyal demokrat halkçı belediyecilik yaklaşımına katkı vereceklerini belirten Taşel, şöyle devam etti: “Tüm kesimlerle buluşmaya gayret edeceğiz. Bu kesimlerin beklenti, talep ve önerilerini belediyelerimize ulaştırırken, belediyelerimizin de çalışmalarını iletecek bir köprü olacağız. Kırsal ve merkezde her sokakta örgütümüzün izi olacak. Üreten her kesimin sesi ve nefesi olacağız. Parti içi barış, parti içi yarış konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz.”

ORTAK AKILLA KARAR VERECEĞİZ
Parti içi eğitimleri önemsediğini vurgulayan Taşel, “Tüm üyelerimize dönük parti politikaları ile ilgili eğitim seferberliği başlatacağız. Kentin çıkarları için ihtiyaçları tespit edeceğiz. İhtiyaçlara çözüm odaklı yaklaşacağız. Bu amaçla tüm kurumlar, bürokrasi ve siyasetçiler ile iletişim halinde olacağız. Şeffaf ve hesap verebilen bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Üyelerimizin beklenti ve önerilerini dikkate alarak ortak akılla birlikte karar vereceğiz. Genç üye ve kadın üye sayımızı artıracak projeler üretip, partimize yeni katılımlar sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

ZAMANI GELDİ
“Dil, din, ırk, mezhep, kılık kıyafet ve düşüncelerinden ötürü hiç kimseyi ötekileştirmeden, sevgiyi, barışı ve kardeşliği esas alacağız” diyen Taşel, “Sokak ve öbek örgütlenmeleri ile komşuluk ilişkisi içinde olarak yardımlaşma ve dayanışma kültürünü tekrar yeşerteceğiz. Görev yetki ve sorumlulukları paylaşılmış, lider odaklı olmayan, iyi bir takım olacağız. Öznemiz Cumhuriyet Halk Partisi ve Eskişehir olacak. Dünü konuşan değil, geleceğe ışık tutan yeni bir siyaset anlayışıyla yöneteceğiz” şeklinde konuştu. CHP İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Taşel, “Partililer ve Eskişehirlilerin desteğini bekliyorum. İşte zamanı geldi. Güçlü örgütle, güçlü iktidar bizi bekliyor” dedi. 

 
Kaynak : Hilal Köver
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 10 Şubat 2020 02:44

Sayın Taşel tebrik ederim. Adaylığınız hayırlı olsun. Ve şansın bol olsun. Ama işiniz zor çok zor. O kutsal gördükleri koltuğu size vermezler. Şunu belirtmek isterim. Aşağıdaki sözleri söylemek ile zaten ötekileştirme yaptığınızın farkında mısınız? "Dil, din, ırk, mezhep, kılık kıyafet ve düşüncelerinden ötürü hiç kimseyi ötekileştirmeden, sevgiyi, barışı ve kardeşliği esas alacağız”

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi