Ramis Tunca "İttifak bozuldu" iddialarını yalanladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ramis Tunca "İttifak bozuldu" iddialarını yalanladı
A
a

Eskişehir'in İnönü İlçesinde, İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifakın bozulduğu yönündeki açıklamalar, Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca tarafından yalanlandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in İnönü İlçesinde, İYİ Parti İlçe Başkanı Erol Taştan, partisinin bu ilçede Millet İttifakı içerisinde yer almayacağı açıklamasını yapmış ve CHP adayı İsmail Karaköse'yi desteklemeyeceklerini duyurmuştu. Taştan'ın yaptığı bu açıklamalar, Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca tarafından yalanlandı.
Ramis Tunca, yaptığı kısa açıklamada, Taştan'ın sözlerinin "münferit" olduğunu, İYİ Parti'nin ittifaktan vazgeçmediğini ve İlçe Başkanının yaptığı açıklamanın kendi şahsi görüşü olduğunu duyurdu.
İşte Ramis Tunca'nın açıklaması:

İnönü İlçe Başkanı, münferiden yapmış olduğu açıklama ile ittifaktan vazgeçtiğimiz yönünde bir ifade kullanmıştır. İYİ Parti Eskişehir Teşkilatları olarak Genel Merkezlerimizce yapılmış mutabakat doğrultusunda, ittifaka sonuna kadar bağlı olarak, çalışmalarımız devam etmektedir. İlçe Başkanının yaptığı açıklama kendisinin şahsi görüşleridir.

Ramis Tunca

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı

İsmail Karaköse'ye destek için İnönü'ye gittiler

Basında çıkan “İYİ Parti İnönü’de İttifakı bozdu” açıklamanın ardından İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca ve İl Yönetim Kurulundan üyelerle İnönü’ye giderek, İttifak Adayı İsmail Karaköse’ye desteklerinin devam ettiğini ifade ettiler.


 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Millet 16 Mart 2019 09:31

İttifak bozuldu demekki

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi