Rakip son gün iki takviye daha yaptı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Rakip son gün iki takviye daha yaptı!
A
a

Denizlispor transferin son günü kadrosuna 2 takviye daha yaptı.

Sütiş Eskişehir

Pazar günü rakibimiz olacak Denizlispor, Giresun ekibinden golcü oyuncu Mehmet Akyüz’le anlaşmaya vardı. Denizlispor ayrıca TFF.1.Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok ile sözleşmesini fesih eden İsmail Aissati ile de 60 bin euro karşılığında anlaşma yaptı.

9 oyuncu transfer ettiler

Denizlispor'un kulüp başkanı Mustafa Üstek, transfer yasağının kalkmasının ardından 9 oyuncu transfer ettiklerini, bu süreçte yaklaşık 5 milyon lira harcadıklarını söyledi.

Mustafa Üstek, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, transfer yasağının kalkmasının ardından 9 oyuncu transfer ettiklerine dikkati çekerek, "Transferlerle takımı yeniden kurduk. Bu süreçte yaklaşık 5 milyon lira harcadık, 100'ün üzerinde hacizli dosyayı kaldırdık, 9 yabancı oyuncunun parasını ödedik. Biz sözümüzü tuttuk. Bundan sonra söz hocamız ve oyuncularımızda. İnşallah güzel günler Denizlispor'u bekliyor." diye konuştu.

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atilla da Fas asıllı Hollandalı orta saha oyuncusu İsmail Aissati ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını açıkladı.

Yasin’den 220 bin liralık fedakarlık

Denizlispor’un ilk yarı sonu yollarını ayırdığı futbolculardan biri olan Yasin Ozan ile masaya oturan yeşil siyahlı yönetim, futbolcuyla olan sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak feshetti. 440 bin lira alacağı olan Yasin Ozan’a 220 bin lira ödeme yapıldığı ve Yasin’in 220 bin liradan feragat ettiği belirtildi. Ligin ilk yarısında hiç golle tanışamayan Yasin Ozan'a, Denizlispor'a verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden yeşil siyahlı yönetim, futbolcuya kariyerinde başarılar diledi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi