Ahmet Ataç 15 02 2024

Rakip Eskişehirspor değil, Giresun

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Rakip Eskişehirspor değil, Giresun
A
a

Eskişehirspor'un haftaya ağırlayacağı Afjet Afyonspor, Altınordu'ya 3-1 mağlup oldu. Teknik Direktör Yusuf Şimşek maçın ardından yaptığı açıklamada, takımının ligde kalma mücadelesindeki rakibi olarak haftaya oynayacakları Es Es'i değil, Giresunspor'u işaret etti...

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un 7 puan gerisine düşen Afjet Afyonspor, 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Eskişehir'de sahaya çıkacak. Eskişehirspor bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılırsa, ligde kalmayı bitime 3 hafta kala garantilemiş olacak.
Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, bugün Altınordu'ya 3-1 mağlup oldukları maçın değerlendirmesini yaparken, takımının artık rakip olarak Eskişehirspor'u değil, Giresunspor'u gördüğünü de belirtti. Şimşek, dün rakipleri Giresun'un oynadığı maçı kaybetmesiyle kendilerinin 3 puan için heyecanlandıklarını, heveslendiklerini aktardı.
Şimşek, hafta boyunca iyi çalıştıklarını, rakibi iyi analiz ettiklerini belirterek, "Maça da iyi başladık. Kendi hatalarımızdan goller yedik. Daha fazla da yiyebilirdik. Kalecimiz Soner çok iyi kurtarışlar yaptı. Maça genel anlamda baktığımız zaman iyi şeyler de yaptığımız görülüyor. Ama yapamadığımız çok şey vardı. Geride kalan 4 maç var. Ben yine de bu takımın ligde kalacağına inanıyorum. Ben bu oyunculara inanıyorum. Ama artık herkesin şapkasını önüne koyma zamanı geldi. Biz de kendi aramızda tartışacağız. En doğruyu bulmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.


 

Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ömer akman 22 Nisan 2019 08:30

Tabi 7 puan gerimizde kalırsan mecburen böyle diyeceksin ama asla takımımız bu lafa bakmasın bizi evimizde yenmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaklar onlar bizi nasıl ilk maçta yendi bizde onları evimizde yenelim de onlar artık rakip olarak giresun'u mu düşünür yoksa eskişehir'i mi düşünür kendileri düşünüp karar versin.

0 8 Cevap Yaz
bilek26 22 Nisan 2019 07:17

ters algı olusturup bizim takımı ve taraftarı rehavete sokacak güya; burası Eskişehir bizded Eskişehirpor taraftarıyız yemezler son derece ciddi oynayacağız en az 1 puanı alıcağız inşallah.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi