Prenses Nesrin Eskişehir'de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Prenses Nesrin Eskişehir'de
A
a

Uluslararası Güven Kraliyet Bilim Akademisi (RASIT) İcra Direktörü ve eski Irak Kralı Birinci Faysal'ın torunu Prenses Nesrin el-Haşimi, Eskişehir'in Alpu ilçesinde doktorluk hayali kuran 11 yaşındaki Azize Önay'a stetoskop hediye etti.

Sütiş Eskişehir

Prenses Nesrin el-Haşimi ile beraberindeki Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye Temsilcisi Karl Kulessa ve eşi Tighereda Kulessa, Önay'ın Alpu ilçesinde öğrenim gördüğü Atatürk İlköğretim Okulu'na geldi.

Burada Azize Önay ile buluşan Nesrin el-Haşimi, gazetecilere yaptığı açıklamada, UNFPA sayesinde Eskişehir'de yürütülen çalışmaları öğrendiğini belirterek Azize'nin UNFPA'nın yaptığı işlerin önemli bir öznesi haline geldiğini söyledi.

UNFPA'nın kendisini Azize ile buluşturmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Nesrin el-Haşimi, şöyle konuştu:

"Azize'nin okuyup, doktor olmak istediğini öğrendim. Kendisine hayallerini ve ileriye dönük çabalarını sürdürmesi için stetoskop getirdim. Her zaman onu taksın ve yanından bulundursun. Stetoskopa bakarak asla hayallerinden vazgeçmesin. Bu stetoskobun, kız çocuklarının okuması ve hayallerine ulaşması için büyük bir fırsat olmasını umut ediyorum." 

Konuşmanın ardından Nesrin el-Haşimi yanında getirdiği stetoskobu Önay'ın boynuna taktı.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi