Porsuk kenarında komaya girdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Porsuk kenarında komaya girdi!
A
a

Eskişehir'de Porsuk Çayı kenarında şaşkına çeviren görüntü. Alkollü içeceklere gelen zamlar, vatandaşı adeta kimyager haline getirdi. Aşırı derecede yükselen fiyatlar nedeniyle içkisini kendisi yapan kişilerin sayıları her geçen gün artıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'deki Porsuk kenarından kendinden geçmiş halde bulunan vatandaş paniğe neden oldu. Satışı yasak olduğu halde temin ettiği etil alkolden içki imal eden bir şahıs komaya girdi. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Ç.Y.isimli şahıs etilalkolü fazla kaçırınca komaya girdi. Porsuk Çayı kenarında kendinden geçmiş vaziyette görülen şahsa ilk müdahale çevreden geçmekte olan vatandaşlar tarafından yapıldı.

Etil alkol komasına girdiği belirlenen şahıs, olay yerine kısa sürede gelen 112 sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılırken olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
Kaynak : İstikbal Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
UKAB UKABE 19 Eylül 2019 14:20

Akol her türlü zararlı,bu bir kez daha ispatlandı.Belediye yetkilileri (zabıta),emniyet güçleri ise göstermelik bir iki baskından sonra bahsi geçen alanı yine kendi kaderine terk etti.Umarız Porsuk 1-2 projeleri derhal uygulanır ve çirkin görüntüler tarih olur.

0 0 Cevap Yaz
Bırakın ya 18 Eylül 2019 22:40

Tatil yörelerinde bile şöyle görüntüler yok eskişehirde inanılmaz derece alkol tüketimi var hemide bilinçsiz parklar bahçeler hee birde toki barımız var

0 2 Cevap Yaz
DKC 18 Eylül 2019 13:43

Abartılacak bir yanı yok,büyük otelin arkasına düşen porsuk tarafında zaten sürekli tekin olmayan tipler takılıyor.Oralarda sürekli bonzai içip komaya giren,şarap içen,gündüz vakti piiz yapan,tiner çeken çook kişi var.Bu adamda onlardan sadece biri,o bölge zaten gece gündüz sıkıntılı durumda.Nerde kendini bilmez,serseri,kopuk varsa gündüz gece orayı mekan ediniyor.Polislerin denetimlerini,gbt sorgularını porsuk bölgesinde dahada artırması lazım.Bu saydığım kişiler,gündüz vakti o bölgeyi kullanan her vatandaş için tehdit oluşturuyor!

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi