Eskişehirspor’a destek sözü verenler sözlerini unuttu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’a destek sözü verenler sözlerini unuttu!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, ES TV’de yayınlanan 90+3 Programı’na katılarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu:

“Biz sorduğumuzda yıkın yenisini yapacağız demiş şehrin mülki amirleri.  Ama sonrada yapılmadı. Yönetici arkadaşlar yapılmazsa da biz yaparız demişler. Kim yapacak bilmiyorum. Kim yıktıysa, kim yıktırdıysa, kim yapacağım dediyse yapsın orada bekliyor yapsın. Bize bir şey söyleyen yok. Bize vali bey yaptıracak dendi. Tesislerimiz yıkık diye vali beye söyledik. Bakacağız, elimizden geleni yapıyoruz dedi. Biz olayın ne olduğunu bile bilmiyoruz. Geldiğimizde tesislerimiz yıkıktı. Şehir dışından futbolcular getiriyoruz. Yatacak yer sıkıntımız çok büyük. Biz hep fakirin umudu gibi birileri bir şey yapacak diye bekliyoruz.”
 
Herkes söz vermişti
“Tesislerimizde altyapının kullandığı üst tarafı kafeterya alt tarafı soyunma odaları olan binanın restorasyonunu Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık yapacak. Bayan takımımızın ayrı bir soyunma odasının olması gerekiyor. Kafeteryadan bir bölüm bölüp bayan takımımıza soyunma odası yaptırmayı düşünüyoruz. Kadir Başkanımız bize çok iyi yaklaştı. Beylikova Belediye Başkanımız Özkan Alp ile de tanıştık. Kadir Başkanımızın bize yaklaştığı gibi hiçbir ilçe başkanı yaklaşmadı, görmedik. Hayırlı olsun diyen de yok, bir ihtiyacınız var mı diyen de yok. Dışişleri bakanımızın geldiği gün Eskişehirspor’a destek olacağız diye herkes söz verdi. Ama 24 saat sonra herkes o sözünü unuttu. Şu an arasak telefonunu açmayacak insanlar var.”
 
Bizi görüştürmek istemediler
“Cumhurbaşkanımızın şehrimize geldiği gün 1922 Konyaspor ile deplasmanda maç vardı. Suat hocamız lisansı yetişmediği için maça gidemedi. Cumhurbaşkanımız ile görüşmek için çok büyük mücadele verdik. Bizi görüştürmemek için mücadele verenler oldu. Beğenirseniz beğenmezsiniz ama ben Eskişehir’in en büyük sivil toplum kuruluşu olan Eskişehirspor’un başkanıyım. Ben içeriye girmek için çabalarken Suat hoca sağ solu arayıp bizi içeri sokabiliyorsa demek ki ben kendi şehrimde bir yere gelemiyorum. Bırakın Eskişehirspor’un ağırlığını protokol adabı bile kalmamış.”
 
Siyaset gütmüyoruz
“Cumhurbaşkanımız ile yaptığımız görüşmeye gelince MHP Eskişehir Milletvekilimiz Metin Nurullah Sazak ve Suat Hocamız konuşmalar yaptı. Biz hediye verdik. Bize yardımcı olmasını istedik. İkinci Başkanımız Erkan Koca da Cumhurbaşkanımız ile konuştu. Bizim burada amacımız siyaset gütmeden A, B, C diye ayırmadan bu kulübe kimin ne faydası olursa kullanmaya çalışıyoruz.”
 
Ledler sayesinde geçiniyoruz
“Cumhurbaşkanımız daha önce stadyumdaki ledleri verdi. Led ekranlara 5 bin TL’den reklam topluyoruz. İnanın onlarla geçiniyoruz. Geçen ayın maaşlarını belediyemiz reklam verdi öyle ödedik. İnsanların hakkını insanlara vermemiz gerekiyor. Eskişehirspor’a fayda sağlayacak her kapıya gidiyoruz. Ben kendi işim için bu kadar insana gittiğimi hatırlamıyorum. Günde 2 kapı 3 kapı mutlaka yapıyoruz.”
 
Demirdaş’a teşekkür etti
“dosyakapat.com kampanyasının yönetim tarafından iyi duyurulamadığını düşünenler var. Ya bunu duymayan kalmadı ki. Esgroup sayesinde bedava billboardlarda yer alıyoruz. Bu konuda Esgroup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş’a teşekkür ederim. Bir tane reklam şirketi 15 bin tane el broşürü bastırdı, dağıtımını da kendisi yapıyor. Biz kendi çapımızda bir şeyler yapıyoruz. Bizim dışarıya atacak meteliğimiz yok.”
 
Yöneticileri öyle görüyorlar
“Bizim yöneticilerimizden 5 kuruşluk kendisine kulüp aracılığıyla fayda sağladığını düşünen varsa gelsin ispat etsin. Geçmişte yöneticilik yapıp gerçekten çalışan insanların da hakkı yeniyor. İnsanların aklında endüstriyel futbol öyle bir hale gelmiş ki her başkan ve yönetici hırsız, sadece maçtan maça gelen insanlar olarak görüyorlar. “
 
Performansları arttı
“11 futbolcuyu transfer edip sahaya sürseydik ve böyle bir tablo ile karşılaşsaydık çok kötü derdik. Ama elimizdeki un bu şeker bu helva bu kadar. Çocuklara kızabiliyor musun, kızamıyorsun. Son 2-3 haftadır performanslarını arttırdılar. Takım oyunu oynamaya başladılar. Bu bizim hoşumuza gidiyor. Artık ‘Tüh bunu da elimizden’ kaçırdık diyoruz. Çocukların bireysel yetenekleri çok fazla. Bunu takım oyunu haline getirip Eskişehirspor’u temsil ettiklerinin bilincine varırlarsa bence daha başarılı olurlar.”
 
Para almayacaklarını anlıyorlar
“Transfer yasağının kaldırmasının anahtarı Trabzonspor dosyasıdır. Diğer dosyalarda önemli… Bir yere ödeme yapıldığında diğer taraf da para istiyor. Biz para ödemeye çalışıyoruz, futbolcu da bunu görüyor. Zaten daha da düşersek parasını alamayacağını da biliyor. Birçok futbolcu da zaten kulübün durumunu biliyor. Burası Eskişehirspor, iki sene öncede transfer yasağı kalkmaz dendi ama transferi açtık. Belki bir babayiğit çıkar bir şeyler yapar. Umutla bekliyoruz.”
 
Suat hoca herkesi arıyor
“Suat Kaya devam eder mi etmez mi bilemem. Biz ona dedik ki ‘Hocam bizden sıkılına kadar buradasın. Biz senle çalışmak istiyoruz” dedik. Suat Kaya, Türkiye’de isim. Mehmet Şimşek’ten büyük bir isim. Suat hoca da transfer yasağının kaldırılması için herkesi arıyor. O da bir Eskişehirspor. Suat hoca ve ekibi dosyaları biliyor çalışmalarını sürdürüyor.”
 
Bu günler geçecek inanıyorum
“Ben bugünlerin geçeceğine inanıyorum. Ama bizle ama başkasıyla kimle bu günler geçer bilmiyorum. Ama Es Es elbette hak ettiği yere gelecek. Bizim yönetim kurulumuzla bu güzel günler gelirse çok sevinirim. Hastalığımızda geçmiş olsun demeyenin, düğümüzde yeri yok. Ben gidene kadar, birisi geldiğinde boynuna atkı takmalar, baklavayla hoş geldinler böyle şeyler olmayacak. Eskişehir’de şehir milliyetçiliği olmazsa sadece Eskişehirspor değil tüm şehir olarak zarar görürüz.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 23 Aralık 2021 10:44

biraz reklam gibi olmuş sanki. kadir bıyık'ın bugüne kadar yaptığı yardımın tutarı (tl cinsinden, manevi olarak değil) ne ola ki? kazım kurt ve diğer partiden nabi avcı bile daha çok yardımı oldu. sazak güzellemesi de yapılıyor. belli ki seçimlerde bu iki isim önemli yerlere aday olacak. şimdiden pr başlamış. eğer bana kızıyorsanız, başkana sorun kaç para vermişler esese? şeffaf bir şekilde açıklasın.

5 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi