Polis 51 Personelle Denetim Yaptı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Polis 51 Personelle Denetim Yaptı
A
a

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı 13 Ekip Ve 51 Personel Öğrencilerin Yoğun Olarak Bulunduğu Erenler Bölgesinde Denetim Yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 13 ekip ve 51 personel öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu Erenler bölgesinde denetim yaptı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, terör, narkotik, kaçakçılık, trafik ve çevik kuvvet şubesine bağlı toplam 13 ekip ve 51 personel ile Erenler bölgesinde denetim yaptı. Ekipler, 30 umuma açık işletme ile bölgede vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Gençlik Parkında ve Organize Sanayii Bölgesi Erenler Mahallesi’ne giriş kısmında araçlar ve şüpheli şahıslar üzerinde kontrol ve denetimler yapıldı. Yapılan kontrollerde bin 514 şahıs ve 102 araç sorgulanırken, 3 ayrı hırsızlık suçundan aranması bulunan 1 şahıs yakalandı. Yoklama kaçağı olan 1 şahsa gerekli tebligat yapılırken, 1 şahsa alkollü araç kullanmaktan gerekli adli işlem uygulandı.
Ayrıca denetimlerde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan 2 işletmeye gerekli tutanak tanzim edilirken 8 araca toplamda ilgili maddelerden 9 bin 749 TL para cezası uygulandığı bildirildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi