Poepon Eskişehirspor'a gelmek istiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Poepon Eskişehirspor'a gelmek istiyor
A
a

Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa’nın eski öğrencisi Rydell Poepon, Siyah Kırmızılı takıma gelmek istiyor. Yönetim deneyimli forvet oyuncusuyla görüşmeleri sürdürüyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Çapa’nın tabelası
Teknik Direktör Fuat Çapa’nın göreve gelmesinin ardından Eskişehirspor’da gözler transferlere çevrildi. Şampiyonluk için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Siyah Kırmızılı ekipte Bolusporlu Rydell Poepon’un ismi gündeme geldi. Boluspor’dan eski tabelası olan Poepon’u takımda görmek isteyen Fuat Çapa’nın bu transferde başrol oynaması bekleniyor.

İki sezonda 36 gol attı
30 yaşındaki forvet oyuncusu Rydell Poepon’un da Eskişehirspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Boluspor’da iki sezondur forma giyen deneyimli oyuncu Kırmızı-Beyazlı ekipte oldukça başarılı dönem geçirdi. İki sezonda 71 maçta forma giyen Poepon 36 gol atmayı başardı. Poepon ayrıca hücuma yönelik kanatlarda da forma giyebiliyor.

Sıkı pazarlık var
Eskişehirspor’un transfer listesinde yer alan Rydell Poepon’un Boluspor ile sözleşmesi sona ermiş durumda. Sparta Rotterdam, De Graafschap, NAC Breda, Valenciennes, Roda ve Karabağ’da forma giyen forvet oyuncusu kariyerinde 384 maça çıktı ve 112 gol attı. Deneyimli oyuncu ile yönetimin sıkı bir pazarlık halinde olduğu öğrenildi.
 
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi