Play-Off niyetine!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Play-Off niyetine!
A
a

Sezonun ilkine imza atan ve  üç maçlık bir seri yakalayarak, lider Ümraniyespor da dahil  son 3 maçtan galibiyetle ayrılan Eskişehirspor, bugün ligin güçlü ve istikrarlı  ekiplerinden Gazişehir FK’yı konuk edecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Saat 16.00’da başlayacak olan maçta tek hedef seriyi devam ettirmek ve Play-off hedefine bir adım daha yaklaşmak.

Gazişehir çıkış içinde
Ümraniyespor ile geride bıraktığımız Pazar günün oynanan maçın ardından izin yapmadan Eskişehir’e dönen Siyah-Kırmızılı ekip, ara vermeden antrenmanlara başladı. Özellikle ligin 8. Haftasında Hüseyin Kalpar’ın ayrılmasıyla göreve gelen Erkan Sözeri ile büyük çıkış yakalayan ve son  5 haftada seri galibiyetlerle ve yükselen formuyla dikkat çeken rakibin gücüne rağmen,  Eskişehirspor  sahaya galibiyet için çıkacak. Son üç karşılaşmada savunmanın ve Kayacan’ın üstün formu bu karşılaşmada en önemli güvencemiz olacak.

Seriyi devam ettirelim
Üst üste alınan 3 galibiyetin ardından takım olarak büyük moral ve  özgüven kazanan Eskişehirspor, Ümraniye galibiyetiyle bu ligde her takımı yenebileceğini bir kez daha gösterdi. Taraftarının büyük desteğini arkasına alacak olan Kırmızı Şimşekler, Play-Off yolunda kritik virajı dönecek performansa sahip. Teknik Direktör Yücel İldiz ve talebelerinin tek hedefi galibiyet serisini 4 maça çıkartmak. Yeni Atatürk Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak maçı İzmir Bölgesi A- Klasmanı Hakemlerinden Hakan Ceylan yönetecek.

Taraftar hafta içi mesaisi yapacak
Eskişehirspor taraftarları ise, hafta içinde ve saat 16.00’da oynanacak kritik karşılaşmada, görevinin başında olmak için hazır durumda. Birçok işyeri çalışanlarına maça gidebilmeleri için izin vermeyi planlarken, kamuda çalışan birçok taraftar ise, idari izin alarak triünlere gelecek.

Yoğun maç programı
Lig maratonunda ikinci yarının bir hafta geç başlaması yüzünden, hafta içine de alınan maç programı yüzünden, yoğun bir maç trafiği geçirecek Eskişehirspor, bugün oynanacak Gazişehir maçı sonrası izin yapmadan, hemen Pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisa maçı hazırlıklarına başlayacak. Şimşekler, Manisa maçı sonrası bir sonraki hafta sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak ve ardından tekrar hafta içi mesaisinde Erzurum deplasmanına gidip, hafta sonu sahasında Altonordu’yu ağırlayarak, 3 hafta içinde oynayacağı 6 maçlık seriyi tamamlayacak.

Eskişehirspor
Kayacan
Akaminko
Aykut Akgün
Kaan Kanak
Bedirhan
Hürriyet
Dorukhan
H. Hüseyin
Chico Ofoedu
Bruno Mezenga
Semih Şentürk
TD: Yücel İldiz

Gazişehir FK
Adam Stachowiak    
Ahmet Kesim
Uğur Akdemir
Sinan Osmanoğlu
Tugay Kaçar
Jefferson    
Adama Ba 
Gökhan Alsan
Mehmet Erdem
Özgür Can Özcan    
Yonathan del Valle
TD: Erkan Sözeri

Yer: Yeni Atatürk
Saat: 16.00
Hakem: Hakan Ceylan
Yayın: beIN SPORTS MAX 2
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 21 Şubat 2018 09:19

1-0 olsun bizim olsun....

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi