Pişmanım öldürme niyetim yoktu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pişmanım öldürme niyetim yoktu!
A
a

Eskişehir'de açık hava sinemasında çıkan tartışma sonucu arkadaşını bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık ile suça sürüklenen 3 tutuksuz çocuğun yargılanmasına devam edildi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık K.O. (17), olayla ilişkisi olduğu şüphesiyle tutuksuz yargılanan K.Y. (14), A.O. (15) ve R.A. (17), maktul Osman Uygurlu'nun (16) ailesi ile avukatları hazır bulundu. 

Mahkeme heyeti, sanıklardan savunma yapmasını istedi. 

Tutuklu sanık K.O, pişman olduğunu dile getirerek, "Olay gecesi açık hava sinemasına gitmiştik. Rahmetli Osman arkadaşımıza 'Neden sevgilime baktın?' dedi. Daha sonra kavga çıktı. Osman'ın elinde bıçak gördüm. Eline vurdum, bıçak yere düştü. Bu sefer bıçağı ben elime aldım. Kendimi savunmak için bıçağı salladım. Öldürme niyetim yoktu." diye konuştu. 

İddianamedeki suçlamaları kabul etmeyen tutuksuz sanıklar ise olayla ilgili bağlantılarının olmadığını belirterek beraat talep etti. 

Mahkeme heyeti, sanıkların mevcut durumunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Açık hava sinemasında geçen yıl temmuz ayında çıkan kavgada arkadaşı Osman Uygurlu'yu bıçakla öldürüp kaçan K.O, ertesi gün yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi