Pilot sevgilisiyle kavga eden hostesin sır ölümü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pilot sevgilisiyle kavga eden hostesin sır ölümü
A
a

Pendik’te erkek arkadaşı M.C.O.(29) ile tartıştığı esnada 3. kattaki evinin balkonundan düşen hostes Özge Birol (23) hayatını kaybetti. M.C.O. ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, hayatını kaybeden kadının cenazesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Sütiş Eskişehir
Özel bir hava yolu şirketinde hosteslik yapan Özge Birol ile aynı şirkette pilot olan erkek arkadaşı M.C.O. iddialara göre geçtiğimiz Pazar günü Kadıköy’de bir mekana gittiler. Buradan ayrılan ikili saat 04.30 sıralarında Özge Birol’un Pendik’teki evine gittiler. Evde ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma esnasında Özge Birol 3. katta bulunan evinin balkonundan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

"BU HAYATI YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

M.C.O. ifadesinde, Özge Birol ile zaman zaman kıskançlık nedeniyle tartıştıklarını belirterek, “Tartışma sırasında Özge, ‘Ben böyle bir hayatı yaşamak istemiyorum’ diyerek balkona gitti. Korkuluklardan ayağını dışarı atarak atlamaya çalıştı. Hemen müdahale ederek tuttum ve içeri çektim. Ancak tekrar ayağını atarak 3’üncü kattan aşağı kendisini bıraktı” dedi. 

TANIK: ERKEK İÇERİ ÇEKMEYE ÇALIŞTI

Görgü tanığı M.T, bir kızın balkon korkuluklarından sarktığını gördüğünü, bir erkeğin kendisini içeri çekmeye çalıştığını belirterek, "Balkondan sarkan kız erkeğin elinden kurtularak kendisini boşluğa bıraktı. Erkek aşağı indi, ilk yardım yapmaya başladı" diye.

Pilot M.C.O, ifadesinin ardından serbest kalırken, Özge Birol’un cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi