Pendikspor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pendikspor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayın
A
a

TFF 2. Lig’de yarın hem üst sıraları hem de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Pendikspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayın var mı gibi tüm sorularınızın cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Ligde kalma umutlarını mucizelere bırakan Eskişehirspor, yarın kritik bir maça çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligin 33’üncü haftasında lider Pendikspor’un konuğu olacak. Bu karşılaşmada Eskişehirspor kaybeder, Pazarspor kazanırsa 30 yıl sonra 3. Lig’e düşmüş olacağız. Pendikspor kazanır, rakipleri puan kaybederse şampiyonluğu ilan edecek.
 
Pendikspor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Kendi evinde kaybettiği puanlar nedeniyle işini zora sokan Kırmızı Şimşekler, yarın saat 14.00’te Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.
 
Pendikspor – Eskişehirspor maçı hangi kanalda?
Eskişehirspor’un Pendikspor ile karşılaşması TV’den canlı olarak bu hafta yayınlanmayacak.
 
Pendikspor – Eskişehirspor maçını kim yönetecek?
TFF 2. Lig’de yarın saat 14.00’de oynanacak olan Pendikspor-Eskişehirspor mücadelesini yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre kritik karşılaşmada Şanlıurfa bölgesi Klasman hakemlerinden Ömer Faruk Gültekin düdük çalacak. Yardımcıları ise Mehmet Şengül, Mehmet Sıraç Akpınar ve Nabi İzci olacak.
 
Eskişehirspor sürpriz peşinde
30 yıl sonra küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Eskişehirspor, İstanbul’da büyük bir sürprize imza atmaya çalışacak. Siyah Kırmızılı ekibin yarın ki rakibi Pendikspor ise bu maçı şampiyonluk mücadelesi olarak görüyor. Pendikspor kazanır rakipleri puan kaybederse İstanbul temsilcisi ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Kritik düelloya Pendik Stadyumu ev sahipliği yapacak.
 
Arda ve Bartu cezalı
Eskişehirspor’un yarın İstanbul’da oynayacağı Pendikspor karşılaşmasında önemli eksikler can sıkıyor. Siyah Kırmızılı ekipte kart cezalısı olan Arda Okumuş ve Bartu Göçmen bugünkü mücadelede forma giyemeyecek. Sportif sakatlığı bulunan Onur Bayramoğlu’nun durumu ise şüpheli. Hastalığı atlatmaya çalışan Cengiz’in forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Ayrıca cezası sona eren Eray Ertorun maçta forma giyebilecek.
 
Pendikspor için şampiyonluk maçı
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yarın Pendikspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul ekibi Pendikspor bu karşılaşmayı şampiyonluk mücadelesi olarak görüyor. İstanbul temsilcisi bu karşılaşmayı kazandığı ve rakiplerinin puan kaybı yaşadığı takdirde 1. Lig’e yükselmeyi başaracak. Ligin bitimine 5 hafta kala Pendikspor, 61 puanla zirvede rahat bir şekilde yer alıyor. Eskişehirspor maçı öncesi taraftarlara seslenen Pendikspor teknik patronu Osman Özköylü, “Hafta sonu oynayacağımız Eskişehirspor maçında şampiyonluğumuzu ilan etme şansını yakalayabiliriz. Bu başarıyı taraftarlarımızla yaşamak, kulübümüzün tarihinde ilk kez 1. Ligde mücadele etmesi gururunu hep birlikte yaşayalım. Pazar günü Pendik Stadında buluşalım” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ekici26 3 Nisan 2022 15:40

Onur Bayramoğlu yedek forvetsiz maça çık penaltı kazan atama. Sonra kaybet.

0 0 Cevap Yaz
Özkan 3 Nisan 2022 14:20

Estv bu yıl güzel bir hizmet yaptı ve Eskişehir dışında yaşayan Eskişehirlilere takımının maçlarını izleme imkanı sağladı. Keşke bu maçı yayınlasaydınız önemli bir maç çünkü ya tamam ya devam maçı bu maç.

0 2 Cevap Yaz
Es-es 3 Nisan 2022 10:45

Pendik yerinde biz olabilseydik keşke...

0 0 Cevap Yaz
Ekici26 3 Nisan 2022 06:41

Bu maçı alıyoruz hiç şaşırmayın suat kayayı kahraman yap gs nin başına yolla Es-Es im. Hadi hayırlısı, bize de yerli hoca.

2 0 Cevap Yaz
Esk26 2 Nisan 2022 23:34

Eskişehir bu maçı alıp rakiplerine Eskişehiri gostermeli düşeceksekde gururla düşeriz

1 0 Cevap Yaz
Serdar 2 Nisan 2022 19:09

Çokluk mühim aman... şampiyon olacaz daa...

3 0 Cevap Yaz
Ahmet

İyi oku , bunu isteyen Pendikli.

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi