Pazaryeri’Nde Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100’Üncü Yıl Etkinliği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pazaryeri’Nde Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100’Üncü Yıl Etkinliği
A
a

Pazaryeri’Nde Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100'Üncü Yıl Etkinliği Heyecanı

Sütiş Eskişehir
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı etkinliği ilk olarak çelenk töreni ile gerçekleşti.
Pazaryeri Kaymakamlığı ile Pazaryeri Belediyesi’nin birlikte düzenlediği çelenk töreni, il protokolünün yanı sıra sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Esnaflar Odası Başkanı İbrahim Karakaş’ın önderliğinde Pazaryeri esnafının konvoyu ile başlayan programda geleneksel kurtuluş mizanseni Avcılar atıcılar derneğinin destekleri ile yapıldıktan sonra Yenişehir Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterileri, ardından Bozüyük Osmanlı Mehteranın gösterisi ardından yemek ikramıyla tamamlandı.

“Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100’üncü yılı kutlu olsun”
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Başkan Tekin, “Tüm katılımcılara emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Geçmişi geleceğe taşıyan böyle zafer günlerinde pazaryeri halkı olarak büyük ilgi gösteren bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime ve misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100’üncü yılı kutlu olsun" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi