Payidar Tüfekçioğlu hayatını kaybetti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Payidar Tüfekçioğlu hayatını kaybetti
A
a

Karaciğer nakli olmak için bir süredir donör aradığı belirtilen seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu, tedavi gördüğü Halkalı Acıbadem hastanesinde hayatını kaybetti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bir süredir karaciğer nakli olmak için bekleyen seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu, Halkalı Acıbadem hastanesinde hayatını kaybetti.

Seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu (55), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir karaciğer nakli için donör beklediği belirtilen Tüfekçioğlu'nun akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

İstanbul Devlet Tiyatroları'nın internet sitesinde, "Değerli oyuncumuz sevgili Payidar Tüfekçioğlu'nu kaybettik, acımız sonsuzdur" mesajı paylaşıldı.


"BENİ AFFET"

Payidar Tüfekçioğlu'nun yakın dostlarından Temmuz Karikutal da acı haberin ardından Facebook sayfasında duygusal bir mesaj yayınladı:

"Saat 21:40'da, en değerlilerimden olan, canımın içi gibi sevdiğim, nefesim, ağabeyim, oyuncum, Payidar Tüfekçioğlu'nu kaybettik...
Elimizden hiçbir şey gelmedi, sen direndin, biz sadece bekledik. Lütfen beni affet... 
Seni hiç unutmayacağım duruşu sağlam, karakteri sağlam, adam gibi adam...
Güzel uyu oralarda...
Mekanın cennet olsun...
Seni yüreğimin en güzel noktasında saklayacağım... Hep seveceğim..."


CENAZESİ YARIN

Payidar Tüfekçioğlu, Cuma günü saat 11:00'de Üsküdar Tekel Sahnesi'nde düzenlenecek olan anma töreninin ardından, Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Sanatçı, 1962 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünivertsitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan Tüfekçioğlu, konservatuvar eğitiminden sonra Devlet Tiyatrolarında çalışmaya başladı.

Bursa Devlet Tiyatrosu ve Antalya Devlet Tiyatrosu'nda sahne alan sanatçı, son olarak İstanbul Devlet Tiyatrosu'da görev yapıyordu.

Tiyatro ve sinema çalışmalarının yanı sıra dublaj çalışmaları da bulunan Tüfekçioğlu, Hollywood filmlerinin önemli oyuncularının Türkçe dublajlarını yaptı.

Tüfekçioğlu, Afife Tiyatro Ödülleri "En iyi Erkek Oyuncu" ve Avni Dilligil "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerine layık görüldü.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi