Pastırma sıcakları kapıda, yarından itibaren!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pastırma sıcakları kapıda, yarından itibaren!
A
a

Yarından itibaren Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale'de sıcaklıklar mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerine çıkacak.

Sütiş Eskişehir
Hafta içinde yükselecek hava sıcaklıkları, Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale'de mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerine çıkacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Güney Marmara'da hava sıcaklıkları, hafta içinde 20 derece ve üzerinde seyredecek.

Uzun yıllar kasım ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 16 derece olan Bursa'da en yüksek sıcaklığın yarın 20, çarşamba günü ise 23 dereceye çıkması bekleniyor.

Balıkesir'de de hava sıcaklığının, uzun yıllar kasım ortalamasının 5 derece üzerine çıkarak çarşamba günü 21 dereceyi göreceği tahmin ediliyor.

Çanakkale ve Yalova'da da en yüksek hava sıcaklığının, çarşamba günü, mevsim normallerinin yaklaşık 5 derece üzerinde 20 derece olacağı öngörülüyor.


Eskişehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Kentimizdee bugün beklenen en yüksek hava sıcaklığı 12 derece, en düşük sıcaklık ise -2 derece seviyelerinde olacak.

(Eskişehir hava durumu 7 Kasım 2017) Salı günü beklenen en yüksek sıcaklık 14, en düşük ise -1 derece seviyelerinde olacak.
(Eskişehir hava durumu 8 Kasım 2017) Çarşamba günü beklenen en yüksek sıcaklık 16, en düşük ise 1 derece seviyelerinde olacak.
(Eskişehir hava durumu 9 Kasım 2017) Perşembe günü beklenen en yüksek sıcaklık 16, en düşük ise 2 derece seviyelerinde olacak.
(Eskişehir hava durumu 10 Kasım 2017) Cuma günü beklenen en yüksek sıcaklık 16, en düşük ise 2 derece seviyelerinde olacak.
 

Eskişehir hava durumu

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi