Particilik kan davasına döndü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Particilik kan davasına döndü
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, halk buluşmalarında ülke gündeminden, belediye çalışmalarına birçok alanda açıklamalar yaptı. 71 Evler’de katıldığı halk buluşmasında sivilleşme ve tek adam yönetimine dair açıklamalarda bulunan Kazım Kurt, demokrasinin ve insan haklarına saygının önemine dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi’ni sosyal demokrat bir anlayış ile yönettiklerini belirten Kazım Kurt, katılımcı yönetim anlayışını benimsediklerinin altını çizdi. Bu nedenle de kendileri için sivilleşmenin çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Kurt, “İnsanların dernekleşmesini önemsiyorum. Vatandaşın kendi sorununa kendisinin sahip çıkmasını destekliyorum. Sorunun çözümünü de en iyi o sorunu yaşayan bilir. Kent konseylerini belediyelerden bağımsız çalışmalar yapması gerektiğini kaydeden Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Odunpazarı Kent Konseyi… Biz kent konseyinin işine burnumuzu sokmak istemiyoruz, yani baskıcı bir yönetim değiliz. Kent konseyini oluşturan dernekler, ne yapacağına kendisi karar versin. Ben masrafını karşılamaya hazırım. Kent konseyinin bütün giderlerini biz karşılıyoruz. Yapmak istedikleri etkinliklerin bütün altyapısını biz yapıyoruz. Hiç sorun yok, ama şunu demiyoruz ya sen Nasrettin Hocayla ilgili bir şey yapamazsın. Öyle bir şey demiyoruz, demem. Benim demokrasi anlayışıma sığmaz. Demokrat bir adamım ben herkesle geçinirim. Bana hakaret etmediği sürece sövmediği sürece bana her türlü eleştiriyi yapabilir herkes.  Dinlerim oradan ders çıkarırım. Doğruyu bulmamız lazım, yani buna alışacağız birlikte yaşayacağız.”  Türkiye’de halkların birlikte yaşamayı öğrenemediğini anlatan Kazım Kurt, particiliğin kan davasına döndüğünü vurguladı. “Böyle bir şey yok. Partiye oyunu verirsin ondan sonra kucaklaşırsın, kardeş gibiyiz yani aynı apartmanda yaşıyoruz. Bitişik komşun AKP’li, öteki komşun MHP’li,  öteki komşun CHP’li, başka biri İşçi Partili olabilir. Bu olur, olmalıdır. Yani sen benim gibi düşünmüyorsun o zaman senin cezalanman lazım demek gericiliktir. İki yüz yıl öncede kaldı bunlar. Yani hiç kimse 2018 yılında benim gibi düşünmeyen mahkum olmalıdır diyemez, diyen yanlış yapar.  Ve şu anda Türkiye’ de yapılan yanlışların büyük sebeplerinden biri odur.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
71 evler 24 Şubat 2018 19:27

Kahve kahve gezmeye devam. Sokaklar caddeler çöp içinde. Seyyar işgali derseniz bol bol. Adam dükkanı değil kaldırımda satışa izin veriyor. Ne biçim iş

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi