Parçalanan Tırın Dorsesindeki 200’E Yakın Un Çuvalı Etrafı Dağıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Parçalanan Tırın Dorsesindeki 200’E Yakın Un Çuvalı Etrafı Dağıldı
A
a

Afyonkarahisar’Da Sürücüsünün Kontrolünden Çıkan Tır Şarampole Girdi. Ölen Ya Da Yaralananın Olmadığı Kazada Yaklaşık 200 Un Çuvalı 150 Metrelik Bir Alana Dağılarak Zarar Gördü.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da sürücüsünün kontrolünden çıkan tır şarampole girdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada tırın parçalanan dorsesindeki yaklaşık 200 un çuvalı 150 metrelik bir alana dağılarak zarar gördü.
Kaza, Bolvadin ilçesi çevre yolu üzeri Hüdayi Cami yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.D., yönetimindeki 42 EM 705 plakalı un yüklü tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç şarampole girip yaklaşık 300 metre ilerledi. Bu sırada sürücünün son anda yaptığı hamle ile tır devrilmezken, dorsesi ise parçalandı. Parçalanan dorseden 200 un çuvalı 150 metrelik bir alana dağıldı. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler un çuvallarının bir kısmının dağıldığı yolda güvenlik önlemi aldı.
Ölen ya da yaralananın olmadığı kazanın ardından çevreye dağılan unların kaldırılması ile yoldaki trafik normal seyrine döndü.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi