Pandemiye rağmen sıkı çalışma 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Pandemiye rağmen sıkı çalışma 
A
a

Eskişehir Hasan Polatkan Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Nevin Günce rehberliğinde yürütülen "MY WORD WORLD" (Kelime Dünyam) e Twinning projesi pandeminin tüm zorlu koşullarına rağmen büyük bir başarıyla sürdürülüyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hasan Polatkan Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Nevin Günce rehberliğinde yürütülen "MY WORD WORLD" (Kelime Dünyam) e Twinning projesi pandeminin tüm zorlu koşullarına rağmen büyük bir başarıyla sürdürülüyor. 
Bu sayede, LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri İngilizce öğrenimini eğlenceli ve kalıcı olarak edinmekle birlikte, dijital dünya dönemini Web 2.0 araçlarıyla faydalı hale getirip, dünyanın ve ülkemizin çeşitli yerlerinden diğer öğrenci ve öğretmenlerle farklı platformlar üzerinde iletişim ve işbirliği halinde olup onlarca ürün meydana getirerek yabancı dil ve eğitim teknolojileri becerilerini en etkin biçimde geliştirdi. Proje ekibi öğrencileri  tarafından Aggie.Io, Canva, Genially, Kahoot, Iwishyouto, Learning App, Mindmeister, Puzzlemaker, Renderforest gibi onlarca Web 2.0 araçlarıyla çalışmalar oluşturuldu.  Ayrıca İngilizce Öğretmeni Nevin Günce tarafından oluşturulan proje blog sayfasını www.mywordworld1.blogspot.com adresinden ziyaret ederek tüm proje çalışmaları  görülebilir. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi