Özgür Fetih Demirdaş'tan Eskişehirspor'a yine jest

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özgür Fetih Demirdaş'tan Eskişehirspor'a yine jest
A
a

Eskişehirspor 6 Ekim’de kongreye gidecek. Es Es'in yapılacak kongrede kira ödememesi için Eskişehirli işadamlarından Özgür Fetih Demirdaş her zamanki gibi devreye girdi ve kongre için Anemon Otel toplantı salonunu Es Es'e ücretsiz tahsis etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor camiası kulüp lisansı alınamaması nedeniyle uygulanan -3 puan cezasının şokunu yaşıyor. Osman Taş ve yönetimi adeta topa tutulurken herkes yönetimin istifa edip kongreye gitmesini bekliyordu. Eskişehirsporlu yöneticiler ve kongre üyeleri bugün kulüp binasında olağanüstü toplantı yaptı ve kongre kararı aldı.

Eskişehirspor'un kongre kararı almasının ardından Eskişehirli işadamı Özgür Fetih Demirdaş da daha önce de olduğu gibi kongrede kiralanacak olan Anemon Otel'in toplantı salonu için Eskişehirpor'dan para almayacağını yönetime bildirdi.

Özgür Fetih Demirdaş'ın bu jesti ile ilgili Murat Diri sosyal medyadan şu tweetleri attı.

"Tesislerdeyiz... Osman Başkan ile görüştük. Kongre kararı alındı ve Yönetim kurulu üyelerimizin acilen tesislere gelip alınan karara imza atmaya davet ediyoruz. Kongre karar defterine yazıldı. Hala gelip imza atmayan da Eskişehirsporluyum demesin. İmza atanları da atmayanları da paylaşacağız. Anemon otel için Özgür Demirdaş abimle görüşüp orayı da ücretsiz olarak tahsis ettik. 6 Ekim Pazar 14:00.."

Özgür Fetih Demirdaş
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi