Özgür Fetih Demirdaş'tan bayram mesajı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özgür Fetih Demirdaş'tan bayram mesajı
A
a

Esgroup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Esgroup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.
Mesajında Ramazan Bayramı ile diğer tüm milli ve dini bayramlarımızın ülkemizin birlik ve mutluluğunun yapı taşlarından olduğunu vurgulayan Demirdaş, sözlerine şöyle devam etti:

"Dostluk, birlik ve beraberliğin eksikliğini hiç hissetmeyeceğimiz bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluk ve sevincini başta Eskişehir olmak üzere tüm ülkemizde yaşıyoruz.

Milli ve Dini bayramlarımız, toplumuzun yapı taşlarından olan, yardımlaşma, dayanışma ve birlikte olma geleneklerimizi en güzel şekilde yaşadığımız günlerdir. İnsanlarımızı birbirine yakınlaştıran, aynı mutluluğu hissetmelerini sağlayan bu özel günler, anlam ve önemleri vesilesi ile ülkemizin her noktasında aynı coşku ve sevinci paylaşmamızın yolunu açmaktadır.

Bu vesile ile, ülkece zor günler geçirdiğimiz bir dönemde yaşadığımız sıkıntıları bir arada kenetlenip, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile, dayanışma içerisinde aşacağımıza inancımın tam olduğunu da belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize, depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazi ve yaralılarımıza sağlık ve sıhhat dilerken, Eskişehirli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Her zaman olduğu gibi bugün de en büyük temennim, huzur ve kardeşliğin toplumumuzdan, bereketin sofralarımızdan eksik olmamasıdır.
Özgür Fetih Demirdaş
EsGroup Yönetim Kurulu Başkanı

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi