Özel Öğrenciler, Müdür Başyiğit İle Röportaj Yaptı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özel Öğrenciler, Müdür Başyiğit İle Röportaj Yaptı
A
a

Özel Eğitim Öğrencileri Müdür Başyiğit İle Röportaj Yaptı

Sütiş Eskişehir
Kütahya Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürünün görevleri, pandemi sürecinde okullarda alınan önlemler, uzaktan eğitimde özel gereksinimli öğrencilerle ilgili yapılan faaliyetler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile röportaj yaptılar.
Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu Okul Müdürü Mustafa Çolak, Özel Eğitim Öğretmeni Esra Dönmez, 5/B Sınıfı öğrencisi İlyas Samet Dilsiz ve 7/B sınıfı öğrencisi Muhammed Enes Er, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i makamında ziyaret ettiler.
Öğrenciler okul dergisi için Müdür Hasan Başyiğit ile yaptıkları röportajla, aynı zamanda eğitim programında yer alan "Çerçevesi belirli bir konu hakkında konuşma" ve "İldeki kurum ve kuruluşları tanıma" amacını da gerçekleştirdiler. Öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürünün görevleri, pandemi sürecinde okullarda alınan önlemler, uzaktan eğitimde özel gereksinimli öğrencilerle ilgili yapılan faaliyetler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e sorular yöneltti. Öğrenciler sorularını içtenlikle yanıtlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e teşekkür ettiler. Müdür Başyiğit, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile yapılan röportajın okul dergisinde yer alacağı belirtildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi