Özeçoğlu'ndan flaş kongre açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özeçoğlu'ndan flaş kongre açıklaması!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, kongre öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Özeçoğlu, "Benden önceki başkanlar 'Sen göreve devam et' dedi. Eskişehirspor'un kurtuluşu Türk futbolunun kurtuluşu olacak" ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 


İşte Başkan Özeçoğlu'nun sözlerinden önemli satır başları:

"Eskişehirspor büyük camia hiçbir şey olmayacak. Kongre sürecine kadar toplantılarımız devam edecek. Göreve geldiğimizde borcumuz 116 milyon TL'ydi, şu anda 196 milyon TL. Eskişehirspor borcu yapılandırılırsa Türkiye'de örnek kulüp olur. Benden önceki başkanlar 'Sen göreve devam et' dediler.


Eskişehirspor'un kurtuluşu Türk futbolunun kurtuluşu

"Futbolcularımız Türkiye'nin uyanması sağladı. Kulüplerimiz, kurumsal kimlikte yönetilmeli ve şeffaf olmalı. Biz ödemelerimizi banka aracılığıyla yaptık, denetlenebilir, dekontları var. Türk futbolunun umarım gelecek yıllarını kurtarırız. Eskişehirspor'un kurtuluşu Türk futbolunun kurtuluşu olacaktır. Kulüp yönetiminde ise efsaneleler olmamalı doğru başkanlar olmalı" 

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada:

Eskişehirspor'da kongre sonrasında eski başkan Sinan Özeçoğlu, kulübün durumunu ve Halil Ünal'ın adaylığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özeçoğlu, özellikle kulübün son yıllarda yaptığı harcamalar ve borç değerleri konusunda açıklamalarda bulundu

"Kongre'ye bir hafta ara verildi. Halil Bey 3,5 ay önce burada başkandı. Şimdi sorulur neden başkan iken ayrıldın? Mali genel kurulda 116 milyon TL borç var gözükyordu ancak esas borç 196 milyon TL. Kulüplerin başında efsane başkan değil iyi yöneten başkan lazım. 13 Temmuz'da geldiğimiz günden beri ödemelerimizin tamamını bankada yapıyoruz. Oyuncunun eline ya da menajere para vermiyoruz. 

Kaydı olmayan ödemeler var. Şeffaf yönetim gerekiyor. Halil bey ya da başkası önemli değil. Demek ki Halil bey bu duruma getirdi şimdi sanırım düzeltmeye karar verdi.Elden hiçbir oyuncu yada menajere ödeme yok. Hangi oyuncuya ne verdiysek imza alıyoruz. 197 milyon borç var 100 milyon transfer geliri var yaklaşık 300 milyon tl harcama var" ifadelerini kullandı.
 
Kaynak : ajansspor.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi