Özeçoğlu: Kurtuluş reçetesini açıklayacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özeçoğlu: Kurtuluş reçetesini açıklayacağız
A
a

24 puan silme cezasıyla karşı karşıya olduklarını vurgulayan Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, “10-15 gün içinde Eskişehirspor’un kurtuluş reçetesini açıklayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Sütiş Eskişehir
“FIFA’daki dosyalar önemli”
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu Es TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunup, iki ayı aşkın bir süredir yönetimde olduklarını belirterek, “İki ayı geçti yönetimdeyiz ancak şu ana kadar destek verilmedi. Bekliyoruz. Kulübün tüm gelirleri temlikli. Bizim için en önemli olan nokta FIFA’daki dosyalar. Çünkü ortadan puan silme cezası gelebilir” şeklinde konuştu.
 
“Oyuncu başı 6 puan silinebilir”
Puan silme cezaları hakkında konuşan Özeçoğlu, “Pinto’dan puan silme gelmeyecek. Bu sıkıntıyı çözüyoruz. Önümüzde Toko, Sissoko, Kulach ve Bienvenu’nün dosyaları var. Her oyuncudan 6 puan silme cezası gibi bir yaptırımla karşı karşıyayız. Bu da toplamda 24 puan silmeye geliyor… Çabalıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“Sorunları ve çözümleri ilettik”
Başkan Özeçoğlu, “Bu kulübün acil ihtiyarları vardı. Yönetim olarak bunları karşıladık. Futbolcuları elde tutup takımı lige hazırladık. Geçen senenin borçlarını ödedik. Ama onları ödemekle bu yıl kurtarılmıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile görüştük. Sorunlarımızı ve önerilerimizi ona da ilettik. İnşallah büyüklerimizin desteğiyle bu süreci en az zararla atlatırız” dedi.
 
“El birliğiyle çözmeliyiz”
“Göreve geleli iki ayı geçti kapıyı sadece alacaklılar çalıyor” ifadelerini kullanan Başkan Sinan Özeçoğlu, “Bizim şu anda bir iki ayımızı halledebilecek desteklere ihtiyacımız var. Dediğim gibi acil olanları el birliğiyle çözmemiz lazım” şeklinde konuştu.
 
“Kulübün 50 yılını kurtaracağız”
Özeçoğlu, “Önümüzdeki 10-15 günlük süre içerisinde Eskişehirspor’un kurtuluş reçetesini şehrimizle paylaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şunu da söyleyeyim biz bu kulübün 50 yılını kurtaracağız. Her şeyi planlıyoruz. Bu kulübün bir daha bu şekilde yönetilmemesi için bu anlamda çalışmalar yapıyoruz. 4-5 hukukçu arkadaş bu konuda çalışıyor. Bu kulübe gelir getirecek şeylerin çalışmalarını iki aydır yapıyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Demir 20 Eylül 2017 16:18

Başkan bize süper lige çıktığımızda gelseydin Şampiyonluk yaşardık.Ne olur bu abuk subuk kongre üyelerini sil.Çıkmayalım razıyız birkaç sene.

1 3 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 20 Eylül 2017 12:16

Eski başkan lara ne ceza verecek bu taraftar bı duyayim

2 3 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 20 Eylül 2017 12:15

Bu söylemleri faal hale getirmek önemli.İnsallah olur

0 4 Cevap Yaz
mustafa 20 Eylül 2017 10:27

Allah senden razı olsun yar ve yardımcın olsun.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi