Özeçoğlu: Büyük umutlarla başlamıştık...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özeçoğlu: Büyük umutlarla başlamıştık...
A
a

Başkan Sinan Özeçoğlu dün ETB üyeleriyle tesislerde bir araya geldi.   

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Özeçoğlu’nun kalması yönünde ikna çabalarına karşı “Kulübün  önünü açmak, camiada şok etkisi yaratmak için genel kurul kararı aldık. Ama 800 bin nüfuslu şehirden tık çıkmadı” dedi.
 

KURULTAY KARARINI İLETTİLER
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Üyeleri, Başkan Sinan Özeçoğlu’nun görevini bırakmaması için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 2.Taraftar Kurultayı’nda, taraftarların ortak kararıyla Özeçoğlu’nun görevine devam etmesi yönünde alınan kararı ve taraftarların beklentilerini dile getirmek için, dün akşam tesislerde Başkan Özeçoğlu ile bir araya gelen ETB Üyeleri, Özeçoğlu’na kalması yönünde çağrı yaptı.



(Başkan Sinan Özeçoğlu Genel Kurul kararını açıkladı)


“BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLADIK”
Kongre sonrası göreve geldikleri günden itibaren verdikleri destekten dolayı taraftara teşekkür eden Başkan Özeçoğlu, “Göreve talip olduğumuzda ve görev bize verildiğinde, büyük umutlar ve hedeflerle işbaşı yaptık. Maalesef daha ilk günden itibaren transfer yasağı, FIFA, TFF dosyaları ve piyasa borçları yüzünden neler yaşadıklarımızı camiamız çok iyi biliyor” dedi.
 

“ANCAK BU KADAR BAŞARDIK”
Konuşmasına devam eden Özeçoğlu, “Tüm zorluklara rağmen camiamızdan aldığımız güçle, bugünlere kadar gelebildik” diyen Özeçoğlu, “Şahsi çabamız ve taraftarlarımızın desteği sayesinde geldiğimiz son noktada ise, artık tükendik. 800 bin nüfuslu Eskişehir’de, bizlerin ve taraftarların çabası ile ancak bu kadarını başarabildik” ifadelerini kullandı.


“DOSYALAR KAPIMIZA DAYANDI”
Başkan Sinan Özeçoğlu, “Şehrin desteği olmadan bundan sonra bir adım gidemeyiz. FIFA’daki puan silme cezası bulunan dosyalar kapımıza dayandı. Kendi imkanlarımızla bugüne kadar 17 Milyon lira harcadık. Göreve geldiğimiz günden beri kulübün kasasına sadece 1 Milyon TL girdi. Beklentimiz olan destekler konusunda ise hiçbir gelişme olmadı” dedi.
 

“HER ŞEY BURAYA KADARMIŞ”
Özeçoğlu, “Bizler de kulübün önünü açmak, camiada şok etkisi yaratmak ve şehrin takım için harekete geçmesi adına görevi bırakma ve Olağanüstü genel kurul kararı aldık. Maalesef bu karardan sonra bile şehirden bırakın şok etkisini, tık bile çıkmadı. Hepimizin ortak sevdası Eskişehirspor. Bu sevda için yıllarca tribünlerden destek oldum. Bu önemli görev sayesinde de gönül verdiğim Eskişehirspor’a başkan olarak hizmet etmek nasip oldu. Her şey buraya kadarmış. Bundan sonra da tribünlerden sevdama destek olmaya devam edeceğim” dedi.


Taraftar Başkan özeçoğlu


BUGÜN AÇIKLAMA YAPACAKLAR
Taraftarlar adına konuşan ETB Başkanı Murat Diri ise, Eskişehirspor camiasının yıllar sonra adam gibi adam bir başkan bulduğunu dile getirerek, taraftarların ‘Gitme Kal Başkan’ çağrısını dile getirdi. Diğer taraftan basın mensuplarının dışarı çıkmasının ardından devam eden ETB-Başkan buluşmasından çıkan sonuçlar hakkında,  ETB üyeleri tarafından bugün kamuoyuna  açıklama yapılacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
AydaR emmi 14 Kasım 2017 11:05

4 dönemdir seçtiğiniz bir belediye başkanı var bu şehirde kılı kıpırdamıyorsa şu sözleri kulağınızı tırmalıyor olması lazım.es es in amblemi bile itici diyen bir kişi 4 dönemdir.belediye başkanı heyyy sen bu şehrin sevdasına sahip çıkamadın bu şehrin yollarını altından kaplatsan ne yazar...bildiğim tek şey sevdama sahip çıkmayana sahip çıkmayacağımdır. Bu kadar mı umursanmaz es es e vay beeee

8 2 Cevap Yaz
Hasan

Koca hükümetin adamları boy boy reim çektirdiler destek sözü verdiler sonuç sıfır.parti amigoluğu yerine gidip onlardan hesap soracaksın.sen sahip çıksan nolur çıkmasan nolur

0 7
Hakan 14 Kasım 2017 09:24

Eskişehir için büyükşehir ünvanını kaldıralım şehir olarak devam etsin bir takımına sahip çıkamayan şehre Büyükşehir demek yakışmıyor.

6 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi